Fotbal intern

Man, gata de un nou show: “Scriem istorie! O batem iar pe Beer Sheva”

FCSB - Hapoel Beer Sheva, o nouă ocazie a formaţiei lui Nicolae Dică să facă show în Europa League. Dennis Man, cuvinte de laudă pentru coechipieri....
02.11.2017 | 16:23
Man, gata de un nou show:

FCSB – Hapoel Beer Sheva, o nouă ocazie a formaţiei lui Nicolae Dică să facă show în Europa League. Dennis Man, cuvinte de laudă pentru coechipieri.

“Au fost nişte rezultate bune pentru noi, nu ştiu dacă vom face scor şi cu ei, noi ne dorim şi cu 1-0, doar să câştigăm. De obicei fiecare adversar din Europa are o calitate în plus faţă de campionatul nostru, sperăm să ne facem treaba cât mai bine şi să ne intereseze mai puţin ce face adversarul. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Cred că da, cred că scriem istorie. Suntem o echipă tânără, muncim foarte mult la antrenamnte şi după cum se vede arătăm asta şi în teren. Nu ştiu dacă este un dream team cu siguranţă sunt jucători cu calitate gen Budescu, Alibec, jucători foarte buni, dar nu ştiu dacă este un dream team”, a declarat Dennis Man pentru Telekom Sport.

FCSB are victorii pe linie în primele trei partide din grupa G din Europa League şi are nevoie de o remiză astăzi pentru a-şi asigura calificarea în primăvara europeană. Celelalte echipe, Beer Sheva, Plzen şi Lugano au câte trei puncte de fiecare.

În cazul în care obţine un succes pe propriul teren cu Beer Sheva, FCSB bifează un adevărat record. Ar aduna patru victorii consecutive în Europa, incluzând aici şi succesul de la Plzen, din preliminariile Ligii Europa.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri