Fotbal intern

FCSB i-a decis soarta lui Harlem Gnohere. “Gata, la revedere, nu mai pleacă!”

11.07.2018 | 21:35
FCSB ia decis soarta lui Harlem Gnohere Gata la revedere nu mai pleaca
ADVERTISEMENT

FCSB i-a decis soarta lui Harlem Gnohere! După ce a anunţat că şi-a găsit atacant, Gigi Becali a dezvăluit că Harlem Gnohere, vârful în vârstă de 29 de ani de la FCSB, nu va mai pleca de la vicecampioana României. Patronul “roş-albaştrilor”nu mai este de acord cu vânzarea lui Harlem Gnohere.

Gigi Becali s-a declarat încântat de faptul că Harlem Gnohere a revenit la antrenamentele FCSB-ului, după ce acesta a fost operat. Mai mult, atacantul francez în vârstă de 29 de ani a slăbit şi “marchează din toate poziţiile”.

ADVERTISEMENT

FCSB i-a decis soarta lui Harlem Gnohere

“Bizonul a intrat la antrenamente, marchează din toate poziţiile. A şi slăbit! Gata, la revedere, nu mai pleacă! Păi dacă nu avem atacant? Bizonul rămâne cu noi, gata!”, a spus Gigi Becali pentru o emisiune de sport.

“Bizonul” a jucat în cariera sa la echipe precum ES Troyes AC B, FC La Tour, FC La Tour, FC Bulle, FC UGS Genève, RE Virton, RSC Charleroi, KVC Westerlo, Mouscron, RAEC Mons, Dinamo şi FCSB.

ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere a fost golgheterul sezonului trecut din Liga 1 Betano, cu 15 reuşite, la egalitate cu George Ţucudean, atacantul celor de la CFR Cluj.

 

Tags: