Sport

FCSB i-a găsit înlocuitor lui Valentin Gheorghe după refuzul lui Dorin Rotariu: „Joacă în stânga, dar poate și în dreapta”

FCSB l-a cedat în Turcia în această vară pe Valentin Gheorghe, în locul căruia a vrut să-l aducă pe Dorin Rotariu. Vicecampioana s-a reorientat însă rapid.
05.07.2022 | 14:15
FCSB ia gasit inlocuitor lui Valentin Gheorghe dupa refuzul lui Dorin Rotariu Joaca in stanga dar poate si in dreapta
FCSB i-a găsit înlocuitor lui Valentin Gheorghe după refuzul lui Dorin Rotariu: „Joacă în stânga, dar poate și în dreapta”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Înlocuitorul lui Valentin Gheorghe (25 de ani) se află chiar în curtea celor de la FCSB. Fostul jucător al Astrei a plecat sub formă de împrumut la Umranyespor, iar în locul său a fost dorit Dorin Rotariu, care a refuzat propunerea roș-albaștrilor.

Alexandru Musi, noul pariu al celor de la FCSB

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Dorin Rotariu era alesul lui Gigi Becali pentru a îl înlocui pe Valentin Gheorghe, cel care a plecat sub formă de împrumut în Turcia. Fostul dinamovist nu le-a răspuns la telefon roș-albaștrilor și a preferat să semneze cu Atromitos Atena.

ADVERTISEMENT

Transferul eșuat al lui Rotariu i-a făcut pe oficialii vicecampioanei României să numai caute un alt fotbalist, deoarece îl au în propria curte pe înlocuitorul lui Gheorghe, omul care îi va face concurență și lui Andrei Cordea în flancul drept al atacului.

Este vorba despre Alexandru Musi (17 ani), un polivalent mijlocaș ofensiv, care măsoară deja 1.80 m și care a fost crescut în academia FCSB-ului și care a fost cooptat încă din 2021 la prima echipă a roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

„Cred că avem o altă variantă în curte, pe Musi. El joacă în stânga, dar poate şi în dreapta. (…) Musi arată foarte bine la antrenamente.

E senior, chiar dacă e foarte tânăr. Juniorii trag din greu să facă excerciţiile, dar el e între primii fără niciun fel de probleme”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

„Rar mi s-a dat să păţesc de 30 de ani de când sunt în fotbal”

Sezonul trecut, Musi a evoluat în zece partide pentru FCSB, în toate competițiile, perioadă în care a reușit un gol și un assist, ambele în Cupa României.

„Cu Dorin Rotariu s-a întâmplat o chestie care rar mi s-a dat să păţesc de 30 de ani de când sunt în fotbal. Bine, în primii ani nu erau telefoane şi nu aveam cum să păţesc aşa ceva. 

ADVERTISEMENT

Efectiv am scris: ‘Pot să te sun?’. Că aşa mi se pare normal. Două bife la WhatsApp şi n-a răspuns. Şi după, un prieten, coleg, l-a căutat şi tot aşa, n-a răspuns. Deci e un capitol încheiat, nu avem ce să mai discutăm”, a dezvăluit, conform aceleiași surse, managerul general al roș-albaștrilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „1 solist” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT