Fotbal intern

FCSB i-a reziliat contractul. Gigi Becali nu l-a mai vrut la echipă!

11.06.2018 | 11:08
FCSB ia reziliat contractul Gigi Becali nu la mai vrut la echipa

FCSB i-a reziliat contractul. Conducerea roş-albaştrilor l-a pus pe liber pe unul dintre fotbaliştii de care Gigi Becali era convins că o să dea randament în tricoul vicecampionilor.

Aventura lui Ionuţ Larie la FCSB a luat sfârşit. Transferat la echipă în vara anului trecut fostul fundaş al formaţiei CFR Cluj a rezistat în tricoul vicecampionilor doar un singur an. Dar povestea lui se terminase încă de acum câteva luni, atunci când Gigi Becali anunţase că fundaşul său central nu o să mai joace sub comanda lui Dică.

Deranjat de prestaţia lui Larie din partida cu Gaz Metan, în care FCSB s-a impus chinuit cu scorul de 2-1, Gigi Becali a pus tunurile pe jucătorul transferat de la CFR Cluj. “Nu se poate aşa ceva. Larie are 1.90 m şi nu este stare să dea în minge cu capul. După ce că nu e în stare să dea cu capul se mai şi fereşte. La făcut afiş copilul ăla de 18 ani, Olaru. Dar nu o să îl mai vedeţi voi de acum pe Larie la Steaua. O să plece. Nu am nevoie de fundaşi care dorm pe teren. Am greşit când l-am adus la Steaua. Am crezut că este bun de ceva, dar e praf”, a tunat Becali.

FCSB i-a reziliat contractul. Gigi Becali nu l-a mai vrut la echipă!

Astfel, conducerea roş-albaştrilor nu a mai stat pe gânduri, iar după câteva săptămâni de discuţii, în cele din urmă Valeriu Argăseală a reuşit zilele trecute să îl convingă pe Ionuţ Larie să accepte rezilierea contractului. Fotbalistul nu a mai fost prezent la vizita medicală a celor de la FCSB care a avut loc luni dimineaţă.

Ionuţ Larie este dorit la FC Voluntari în cazul în care gruparea pregătită de Adrian Mutu reuşeşte să se salveze de la retrogradare după ce o să dispute şi manşa retur din meciul de baraj cu Chindia Târgovişte. În tur ilfovenii s-au impus pe teren propriu cu scorul de 1-0.