Sport

FCSB i-a stabilit soarta lui Ianis Stoica: „Nu s-a decis, dar simt că vrea să meargă acolo!”. Ce se întâmplă cu Alexandru Musi

FCSB i-a stabilit soarta lui Ianis Stoica, fotbalist care urmează să fie împrumutat la Universitatea Cluj sau Chindia Târgoviște.
08.12.2022 | 21:10
FCSB ia stabilit soarta lui Ianis Stoica Nu sa decis dar simt ca vrea sa mearga acolo Ce se intampla cu Alexandru Musi
FCSB i-a stabilit soarta lui Ianis Stoica. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Și Alexandru Musi va fi împrumutat, însă nu în prima ligă, ci în eșalonul secund la Poli Iași sau Unirea Slobozia, după cum susține Mihai Stoica.

FCSB i-a stabilit soarta lui Ianis Stoica

Mihai Stoica a vorbit despre soarta lui Ianis Stoica la FCSB, cel care a fost căpitanul echipei în meciul contra lui FC Botoșani din Cupă:

ADVERTISEMENT

„Ianis Stoica împlinește azi 20 de ani și va avea și banderola pe braț. El are oferte de împrumut de la U Cluj și Chindia.

Nu s-a decis încă, el se decide mai greu, eu am simțit că ar vrea la Chindia. El e convins că va veni și o altă ofertă și venise o altă ofertă, dar nu s-au înțeles cu Gigi”.

ADVERTISEMENT

„Musi va fi împrumutat probabil în Liga 2. Discutăm cu Iași și cu Slobozia, să vedem ce variantă e mai bună pentru copil”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

Ianis Stoica a început ca titular sezonul la FCSB

Ianis Stoica a fost pariul FCSB-ului pentru acest sezon, datorită evoluțiilor bune din sezonul precedent, însă puștiul vicecampioanei României nu a reușit să profite de șansele pe care le-a primit.

ADVERTISEMENT

Astfel, Ianis Stoica a jucat în 18 meciuri pentru FCSB, în toate competițiile, fără să reușească să marcheze vreun gol sau să ofere o pasă decisivă.

În sezonul trecut, Ianis Stoica a jucat în 33 de meciuri pentru FCSB, majoritatea fiind începute din postura de rezervă, reușind să marcheze nu mai puțin de 9 goluri și a oferit 5 pase decisive.

ADVERTISEMENT

În plus, Ianis Stoica debuta pentru FCSB la 14 ani în Cupă, într-un meci cu Sănătatea Cluj și reușea să marcheze, devenind cel mai tânăr marcator din istoria „roș-albaștrilor”.

  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Stoica, după cum arată site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 20 de ani are Ianis Stoica

  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,12 este cota pentru „2 solist” la Chindia – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: