Sport

Gigi Becali se pregătește de o nouă mutare de milioane. Cât oferă Arsenal Londra pentru Ianis Stoica

Atacantul de 18 ani al echipei FCSB, Ianis Stoica, este tot mai aproape de o mutare în Premier League. Gigi Becali a dezvăluit suma oferită de ”tunari”.
25.11.2021 | 21:12
Gigi Becali se pregateste de o noua mutare de milioane Cat ofera Arsenal Londra pentru Ianis Stoica
ADVERTISEMENT

Ianis Stoica este unul dintre puștii extrem de talentați pe care FCSB îi are în lot, iar evoluțiile din acest sezon au atras atenția scouterilor mai multor cluburi europene.

Până în urmă cu câteva zile interesul celor de la Arsenal părea doar o glumă. Patronul vicecampioanei spune, însă, că are o ofertă concretă din partea fostei campioanei a Angliei.

ADVERTISEMENT

Ianis Stoica mai scump ca Olimpiu Moruțan

Atacantul care a marcat 6 goluri în acest sezon, patru în Casa Pariurilor Liga 1 și alte două în ”drama” de la Hunedoara, în Cupa României, are o valoare de piață de doar 450.000 de euro, conform transfermarkt.

Gigi Becali susține că oferta celor de la Arsenal Londra este una ce poate fi considerată fabuloasă pentru un fotbalist atât de tânăr.

ADVERTISEMENT

”Eu la ora asta am 7,5 milioane de euro (oferta celor de la Arsenal – n.r.) pe Ianis Stoica. Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20% (dintr-un viitor transfer – n.r.)”, a declarat Gigi Becali, pentru as.ro.

Dacă s-ar perfecta, transferul lui Ianis Stoica în Premier League i-ar aduce omului de afaceri de două ori mai mulți bani decât Olimpiu Moruțan cedat la Galatasaray Istanbul pentru 3,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

În acest caz se vorbește, însă, și de anumite bonusuri financiare pe care FCSB ar urma să le încaseze, în funcție de rezultatele trupei lui Fatih Terim.

Gigi Becali i-a fixat o clauză de reziliere extraterestră

Ianis Hagi a prins prima echipă a vicecampioanei României în această vară, după ce în ultimii ani a fost mai mereu împrumutat la echipe din liga a doua.

ADVERTISEMENT

În momentul revenirii la FCSB, Gigi Becali anunța că îi va fixa lui Ianis Stoica o clauză de 500.000.000 de euro, pentru a fi sigur că nimeni nu se va atinge de noua perlă a roș-albaștrilor.

Între timp lucrurile s-au mai schimbat. Gigi Becali este în conflict deschis cu suporterii, după ce l-a forțat pe Edi Iordănescu să ceară rezilierea contractului.

Omul de afaceri chiar a anunțat că este dispus să vândă societatea care administrează clubul pentru a nu mai continua războiul de la distanță cu fanii din Peluza Nord.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 7,60 este cota pentru „sub 0,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT