Cioinac, dat afară după meciul cu FCSB? Anunţul făcut de oficialii de la Iaşi

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
02/04/2018, 14:47
Cioinac, dat afară după meciul cu FCSB? Anunţul făcut de oficialii de la Iaşi

Ionuţ Cioinac a fost eliminat pentru proteste în minutul 69 al meciului cu FCSB, iar mijlocaşul a avut un schimb de replici şi cu Meme Stoica – vezi aici detalii. Adrian Ambrozie, peşedintele grupării CSM Politehnica Iaşi, a vorbit despre cum va fi sancţionat fotbalistul echipei pregătite de Flavius Stoican. 

“Pentru noi este inexplicabil (n.r. gestul lui Cioinac de a aplauda ironic arbitrul). Am avut o discuţie cu el după episodul de la Dinamo. Speram noi că a înţeles situaţia, dar se pare că, repetând-o, nu a înţeles exact despre ce e vorba. Din acest motiv, am vorbit cu Flavius Stoican, va trebui să avem o discuţie foarte serioasă cu el. Va suporta consecinţele, va fi amendat de către club şi dacă va repeta probabil că va trebui să luăm o decizie mult mai radicală”, a spus Ambrozie, conform ProX.

A fost eliminat pentru acelaşi gest şi cu Dinamo

Mijlocaşul de la CSM Politehnica Iaşi a mai fost eliminat pentru proteste şi la meciul cu Dinamo, din 25 noiembrie 2017, atunci când a fost suspendat patru partide de Comisia de Disciplină a FRF, pedeapsă înjumătăţită de Comisia de Apel – vezi aici detalii. 

Închide ×