Foto. Becali se va enerva la culme! Coman, escapadă înainte de meci

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
02/04/2018, 07:51
Foto. Becali se va enerva la culme! Coman, escapadă înainte de meci GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

FCSB – CSM Politehnica Iaşi s-a terminat cu victoria “roş-albaştrilor”, scor 1-0, în etapa a treia din playoff-ul Ligii 1 Betano – vezi aici detalii, iar echipa lui Nicolae Dică a urcat pe primu, loc în clasamentul Ligii 1 Betano. Deşi FCSB s-a impus, Gigi Becali i-a taxat pe stelişti, iar Florinel Coman s-a aflat pe lista steliştilor care nu l-au mulţumit pe patronul FCSB-ului – vezi detalii. 

Se pare că Gigi Becali este nemulţumit pe bună dreptate. Florinel Coman a reuşit să-l dezamăgească pe Gigi Becali cu evoluţia slabă de pe teren, dar şi cu viaţa extrasportivă pe care o duce. Înainte cu două zile de meciul cu CSM Politehnica Iaşi, “Mbappe de România” a dat o fugă la Constanţa, acolo unde a avut loc o mică petrecere. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Florinel Coman a petrecut de ziua “cumnatei”

Florinel Coman nu a ţinut cont de faptul că meciul cu CSM Politehnica Iaşi este important pentru schimbarea  liderului din Liga 1 Betano şi a plecat la Constanţa alături de Ioana pentru a participa la petrecerea aniversară a surorii iubitei sale.

Închide ×