Meme a dezvăluit ce i-a zis lui Cioinac la pauză. “Era nervos!”

FCSB - IAŞI 1-0
Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
02/04/2018, 10:57
Meme a dezvăluit ce i-a zis lui Cioinac la pauză. “Era nervos!”

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a ţinut să-l contrazică pe Ionuţ Cioinac, fotbalist de la CSM Politehnica Iaşi, care a dezvăluit că oficialul “roş-albaştrilor” a mers la pauza meciului la el şi i-a spus că arbitrul trebuia să îl elimine încă din prima repriză – vezi aici detalii. 

“Noi am început foarte bine jocul. Am avut ocazii, iar după aceea am suferit mult pentru că am întâlnit cea mai bună echipă împotriva căreia am jucat anul acesta. Poate doar cu Lazio am avut aşa probleme. Este o echipă cu mulţi jucători noi, dar joacă fotbal cu dezinvoltură şi este foarte complicat să joci împotriva lor. Noi am avut câţiva jucători care nu au fost într-o zi bună, dar ei au jucat fotbal. Şi noi am avut ocazii mari şi multe şi nu se poate spune că am fost dominaţi. Este adevărat că în ultimele minute au avut ocazii şi ei.

“Nu înţeleg de ce s-a făcut atâta tevatură pe marginea arbitrajului!”

E mare lucru că am câştigat, dar nu înţeleg de ce s-a făcut atâta tevatură pe marginea arbitrajului. Eu nu cred că a influenţat rezultatul. Cioinac a fost eliminat, da? Era în tunel cu Bădic şi mi-a zis: , era nervos. I-am zis: . Cum poate să spună că i-am zis la pauză, atunci când el era deja eliminat. El n-a înţeles ce am zis eu. A fost ofiţerul nostru de presă la el şi i-a zis: A spus că poate n-a înţeles el bine”, a spus Mihai Stoica pentru o emisiune de sport. 

Închide ×