Breaking. Nicolae Dică vorbeşte despre ce va face din vară! “Să vedem!”

fcsb-poli iaşi
Mirela Apostol   
in Stiri sportive
30/03/2018, 13:13
Breaking. Nicolae Dică vorbeşte despre ce va face din vară! “Să vedem!”

Antrenorul celor de la FCSB a vorbit şi despre mandatul său la vicecampioana României. Totodată, Nicolae Dică le-a dat replica lui Ciprian Marica şi Florin Bratu, care au zis să vină Mircea Redic la “roş-albaştri” pentru a face performanţă:

“Nu ştiu dacă ne-a prins bine sau nu pauza. Noi am avut mulţi jucători la naţionale, vom vedea la meci. Budescu are o problemă la genunchi, dar s-a antrenat cu ceilalţi jcuători. A mai jucat cu această durere, e ok. Sper să nu conteze în aceste două jocuri, dar pentru noi e un jucător important, cu experienţă,d e naţională, aţi văzut ce bine a jucat acolo. Sper ca cine îl înlocuieşte să o facă foarte bine. Aş fi ipocrit să spun că nu-mi doresc ca CFR să piardă cu Craiova sau să facă egal. Cel mai important pentru noi este să batem. 

“Rednic să se ducă la Dinamo!”

Am discutat sincer cu Denis, el ştie că a greşit acolo, dar am trecut peste acel lucru. Trebuie înţeles că în anumite momente jucătorii pot avea anumite reacţii. Trebuie să-l ajuţi, să-i dai totul ca să-şi revină. Nu o să-i dau în cap, o să-l ajut.

Alibec va fi în lot. Bizonul are o problemă. Până la plecarea lui Budi, mai sunt 8 etape, două luni de zile. Nu mă gândesc la ce se întâmplă. Vom vedea ce se întâmplă, cine pleacă. Să vedem dacă voi mai fi şi eu la echipă… Budescu îşi doreşte să câştige campionatul. 

Am vazut ce au zis Bratu şi Marica, să vină Rednic să facă performanţă la Steaua. Poate ei nu ştiu că am făcut perfomanţă, am mers în primvara europeană. Este o performanţă pentru fotbalul românesc, suntem în lupta pentru câştigarea campionatului. 

Dacă Rednic a făcut performanţă… Acolo nu se mai face performanţă, să se ducă la Dinamo. Cred că ar fi mai bine aşa, că acolo nu se face performanţă acum. Nu suntem pe locul şase şi nici nu am dispărut din Europa înainte de grupe. Eu sunt obiectiv, dacă mi-l îndeplinesc vom vedea dacă rămân sau nu. Să se ducă la Dinamo, poate e mai indicat acolo. Eu am familia aproape, sunt cei din staff, cei din conducere care mă susţin şi îmi dau toată încrederea.

Vlad era trist, am vorbit cu el. E doar un copil, păcat că nu au reuşit calificarea. M-am interesat de Moruţan, are caracter, mai sunt momente din astea. Trebuie să treacă peste, e doar un copil.

Ştiu că Mutu îşi doreşte să antreneze, rămâne de văzut ce se va întâmpla. Eu nu am mers la Liga 3 neapărat pentru că am vrut să o iau de jos, ci pentru că de acolo am primit ofertă.

Foarte bine dacă au decis să joace acolo, e un lucru. Să vedem câţi suporteri vor fi”, a spus Nicolae Dică.

Ştirea MOMENTULUI

Andrei Vochin analizează pentru FANATIK.RO meciul zilei din Champions League, Liverpool-PSG 3-2: “La ce cantina mănâncă cei de la masa bogaților?”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×