Fotbal intern

FCSB îl va transfera pe Alex Pașcanu! Gigi Becali: ”M-am interesat și vreau să-l iau”

22.01.2019 | 13:52
FCSB il va transfera pe Alex Pascanu Gigi Becali Mam interesat si vreau sal iau

Finanțatorul formației FCSB, Gigi Becali, a anunțat că îl va transfera pe fundașul central Alex Pașcanu, care evoluează la echipa Under 23 a clubului englez Leicester City. Omul de afaceri a dezvăluit că s-a consultat cu mai mulți oameni de fotbal și a cerut referințe despre internaționalul român de tineret.

”O să îl iau pe Pașcanu. Am vorbit cu cineva de la echipa națională, nu vă spun numele, care mi-a spus că amândoi sunt buni, și Pașcanu și Rus. Rus e foarte puternic, dar mai tehnic și mai de viitor pentru Steaua e Pașcanu”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Alex Pașcanu în duel pentru balonc cu Dimitri Oberlin în meciul de tineret România - Elveția
Alex Pașcanu în duel pentru balonc cu Dimitri Oberlin în meciul de tineret România – Elveția

FCSB îl va transfera pe Alex Pașcanu: ”Selecționerul de la tineret mi-a zis că e foarte bun”

”M-a sunat acum vreun an, șase luni, nu mai știu, impresarul lui și am zis că nu ne interesează. Dar acum, dacă m-am interesat și am vorbit cu selecționerul de la tineret (n.r. – Mirel Rădoi) și mi-a zis că e foarte bun, vreau să îl iau”, a mai spus Gigi Becali despre transferul lui Alex Pașcanu la FCSB.

La mijlocul lunii august, chiar înaintea dublei cu formația croată Hajduk Split din turul trei preliminar al Europa League, Gigi Becali a spus că i-a fost propus fundașul Alex Pașcanu, dar că a refuzat aducerea acestuia. El mai menționa atunci că jucătorul de la Leicester City poate prezenta un interes pentru ”roș-albaștri” în viitor.

În vârstă de 20 de ani, Alex Pașcanu a semnat o înțelegere cu Leicester City Under 23 în vara anului 2017, dar fotbalistul a intrat în ultimele șase luni de contract. La finalul anului trecut, selecționerul reprezentativei de seniori a României, Cosmin Contra, îl sfătuia pe fotbalist să semneze cu FCSB și considera că acesta ar putea fi titular în echipa pregătită de Mihai Teja.