Fotbal intern

Alibec, vândut în Liga 1! Becali: “1 milion de la Astra” Cine dă mai mult

26.07.2018 | 12:57
Alibec vandut in Liga 1 Becali 1 milion de la Astra Cine da mai mult

FCSB îl vinde pe Denis Alibec la o rivală din Liga 1. Gigi Becali a declarat că este sigur că Alibec va pleca în această perioadă de la FCSB şi nu se sfieşte să îl dea la o rivală la titlu din Liga 1. Preţul atacantului a mai scăzut de la 1,7 milioane la 1,4 milioane.


UPDATE: Becali a detaliat în direct la TV şi care este echipa la care Alibec e pe cale să ajungă. Iar aceasta, surpriză sau nu, este chiar Astra Giurgiu, formaţia de la care l-a cumpărat! ”

“La ora asta am sută la sută un milion de euro de la Astra. Am negociat direct cu Ioan Niculae. E de acord să fac totul public. A doua echipă nu am acceptul să o fac publică. E ofertă de 1, 4 milioane de euro de-acolo, pentru că e în concurență cu mine. Nu spun unde. Mi-a zis că mâine îmi dă răspunsul. Am Turcia, am Astra care e cea mai probabilă, mi-a zis că joi putem să facem actele. Normal că eu l-aș da la Astra, că nu e în concurență cu mine. Dar el ar cam vrea în partea cealaltă, să joace în cupele europene“, a fost declaraţia lui Becali la o televiziune de sport. “Partea cealaltă” înseamnă U Craiova 1948 sau CFR Cluj.


“Am oferte din Liga 1 pentru Alibec de la două echipe, dar nu vreau să vă povestesc. Oameni care dau bani pe el, cât am dat eu pentru el. Am oferta de 1,4 milioane. Mâine fac actele, o să vedeți. E o singură problemă. La una din echipe, nu vrea el să se ducă, dar până la urmă tot se duce, că nu are ce face”, a spus Gigi Becali la un post tv de sport.

FCSB îl vinde pe Denis Alibec la o rivală din Liga 1. Dică nu mai vrea să audă de Alibec

Denis Alibec este persona non-grata la FCSB. Nicolae Dică l-a exclus din lot în finalul anului trecut şi după ce a fost reconfirmat în funcţia de antrenor, Dică a declarat că Alibec nu va mai fi în lot atâta timp cât el va fi la FCSB.

În ultimul sezon, Denis Alibec a marcat un singur gol în campionat, în victoria din februarie, 2-0 cu Gaz Metan Mediaş. Vârful FCSB a fost reclamat de club la Comisia de Disciplină şi riscă să fie amendat cu 67.000 de euro.