Fotbal intern

FCSB îl vinde pe Bogdan Planic?! “Am avut trei oferte clare”

12.07.2018 | 14:31
FCSB il vinde pe Bogdan Planic Am avut trei oferte clare

FCSB îl vinde pe Bogdan Planic?! Impresarul acestuia a anunţat că a avut trei oferte clare pentru fundaşul din Serbia, însă Gigi Becali nu a vrut să audă de aşa ceva. Zvonko Milojkovic, agentul lui Planic, a oferit mai multe detalii despre sumele care au fost oferite în schimbul acestuia.

“Am avut 3 oferte concrete pentru Planic, oferte clare, echipele erau din top 5 campionate din Europa. Băiatul știe ce înseamnă un club mare și știe că jucătorii nu se vând așa, după 6 luni, ca ciorapii. A înțeles, nu sunt probleme. Am vorbit cu băiatul, l-am pregătit psihic, pentru că ofertele zăpăcesc jucătorii. Clubul a zis că nu este de vânzare.

FCSB îl vinde pe Bogdan Planic?!

Fiecare club are strategia lui. Mi se pare logic, pentru că el ține apărarea acolo. Așa că le-am transmis celor care l-au dorit să nu îmi mai trimită oferte. Băiatul s-a concentrat în pregătire, în amicale. El nici nu m-a mai întrebat de oferte. Sumele oferite au fost între 3 și 5 milioane de euro. Singură sumă pe care ar putea pleca și care nu se poate refuza, este de 10 milioane de euro, ceea ce reprezintă clauza de reziliere”, a declarat Zvonko Milojkovic la un post de televiziune.

FCSB îl vinde pe Bogdan Planic. Fundaşul, pe Arena Naţională
FCSB îl vinde pe Bogdan Planic. Fundaşul cere explicaţii

Citeşte şi:

Dorin Rotariu e licitat de FCSB şi Craiova. Sfatul lui Dănciulescu: “Să joace afară”

Bălgrădean regretă plecările lui Alibec şi Budescu: “Îmi lipsesc”

Rădoi îl ceartă pe Becali: “Poveştile lui îl vor afecta pe Ianis Stoica”