Fotbal intern

FCSB îl vinde pe Planic! “Sunt hotărâţi să achite clauza de 10 milioane, se poate întâmpla oricând”

13.08.2018 | 14:00
FCSB il vinde pe Planic Sunt hotarati sa achite clauza de 10 milioane se poate intampla oricand
ADVERTISEMENT

FCSB îl vinde pe Planic! Probleme din ce în ce mai serioase pentru Nicolae Dică. Antrenorul roș albaștrilor este la un pas să rămână și fără Bogdan Planic. Sârbul a fost atent monitorizat în ultima jumătate de an de o echipă din liga germană care acum este decisă să achite clauza de reziliere, în valoare de zece milioane de euro.

Agentul jucătorului este cel care negociază detaliile transferului. Totuși, Zvonko Milojkovic a evitat inițial să spună numele clubului care îl dorește pe fundașul central. În trecut s-a vorbit despre interesul celor de la Eintraht Frankfurt.

ADVERTISEMENT

FCSB îl vinde pe Planic!

De remarcat că reprezentanţi ai formaţiei care îl urmăreşte pe Planic s-au deplasat atât la Split, pentru meciul tur din runda a treia preliminară Europa League, cât şi la Mediaş, acolo unde FCSB-ul a dat piept cu Gaz Metan.

Într-adevăr, e o echipă care îl urmăreşte de 6 luni. Au fost prezenţi la ultimele două meciuri şi sunt hotărâţi să achite clauza de reziliere de 10 milioane de euro. Acest lucru se poate întâmpla în orice moment“, a declarat Zvonko Milojkovic pentru o televiziune de sport

ADVERTISEMENT

Planic se transferă de la FCSB

De altfel, încă din primăvară au existat discuții despre o eventuală trecere a jucătorului la Eintraht Frankfurt. Între timp deţinătoarea Cupei Germaniei a pierdut fără drept de apel Supercupa cu Bayern și la un moment dat și-a dorit urgentarea transferului. 5 milioane de euro au oferit nemții, dar Gigi Becali nici măcar nu a vrut să audă.

De data aceasta formația care îl vrea a anunțat că este gata să achite clauza de reziliere, motiv pentru care patronul FCSB-ului nu se mai poate opune. Gigi Becali încearcă să se miște și el pe piața transferurilor și l-a adus de urgență pe Latovlevici. Fundașul poate juca la nevoie și în centrul apărării și trebuie să suplinească absența lui Momcilovici.

ADVERTISEMENT

Oferte refuzate până acum de Gigi Becali

Impresarul acestuia a anunţat în urmă cu o lună de zile că a avut trei oferte clare pentru fundaşul din Serbia, însă Gigi Becali nu a vrut să audă de aşa ceva. Zvonko Milojkovic, agentul lui Planic, a oferit mai multe detalii despre sumele care au fost oferite în schimbul acestuia.

“Am avut 3 oferte concrete pentru Planic, oferte clare, echipele erau din top 5 campionate din Europa. Băiatul știe ce înseamnă un club mare și știe că jucătorii nu se vând așa, după 6 luni, ca ciorapii. A înțeles, nu sunt probleme. Am vorbit cu băiatul, l-am pregătit psihic, pentru că ofertele zăpăcesc jucătorii. Clubul a zis că nu este de vânzare Fiecare club are strategia lui. Mi se pare logic, pentru că el ține apărarea acolo. Așa că le-am transmis celor care l-au dorit să nu îmi mai trimită oferte. Băiatul s-a concentrat în pregătire, în amicale. El nici nu m-a mai întrebat de oferte. Sumele oferite au fost între 3 și 5 milioane de euro. Singură sumă pe care ar putea pleca și care nu se poate refuza, este de 10 milioane de euro, ceea ce reprezintă clauza de reziliere”, a declarat Zvonko Milojkovic la un post de televiziune.

1 gol a marcat Bogdan Planic pentru FCSB