News

FCSB îl vrea pe Juvhel Tsoumou, iar Hermannstadt i-a fixat prețul de transfer: “La suma asta îi dăm drumul!”

17.12.2018 | 23:53
FCSB il vrea pe Juvhel Tsoumou iar Hermannstadt ia fixat pretul de transfer La suma asta ii dam drumul

Mercato de iarnă se apropie cu viteză, iar Gigi Becali își pregătește banii pentru transferurile care să îi aducă titlul. Cum Bizonul Gnohere ar putea pleca în perioada următoare în Arabia pentru câteva milioane de euro, Becali a fixat printre priorități aducerea unui atacant de careu cu aceleași caracteristici. FCSB îl vrea pe Juvhel Tsoumou de la Hermannstadt.

Formația antrenată de Vasile Miriuță nu s-ar opune unui transfer la gruparea roș-albastră, dar solicită un preț uriaș pentru Liga 1 Betano.

FCSB îl vrea pe Juvhel Tsoumou de la Hermannstadt! “Să ne dea un milion de euro!”

Golgheterul Harlem Gnohere este ca și vândut de Gigi Becali. Arabii trag de patronul FCSB, iar în momentul în care părțile vor ajunge la un acord finanțatorul vrea să fie acoperit. Pe lista acestuia se află câteva nume importante.

Primul este cel al lui Bogdan Stancu, rămas liber de contract după rezilierea acordului cu Bursaspor. Apoi, Carlos Fortes de la Gaz Metan a intrat și el în vizorul lui Becali, doar că prestațiile din ultimele etape l-au făcut pe stelist să nu mai fie atât de convins de oportunitatea achiziționării vârfului portughez.

Bogdan Tiru Juvhel Tsoumou
Juvhel Tsoumou a impresionat prin forța pe care a arătat-o în fața fundașilor adverși

Ultimul intrat în colimatorul celui mai bogat patron din Liga 1 Betano este congolezul Juvhel Tsoumou, care a impresionat în acest sezon în tricoul celor de la Hermannstadt. Atacantul de 27 de ani este puternic precum Gnohere și pare mai tehnic decât Fortes. Antrenorul Vasile Miriuță susține că Hermannstadt nu se opune unui eventual transfer, dar numai pentru prețul corect: “Juvhel este un super atacant și un super băiat. Am văzut că au plătit milioane de euro pentru alți fotbaliști, așa că domnul Gigi Becali își permite să îl cumpere de la noi. Dacă vine cu o ofertă de un milion de euro, mă duc să vorbesc cu conducerea să îl lăsăm să plece. La suma astaa îi dăm drumul la FCSB”, a spus Miriuță pentru FANATIK.

Panduru îl vede pe Tsoumou mai bun decât Fortes

De transferul lui Juvhel Tsoumou s-a arătat interesat și Mircea Rednic. Acesta a vorbit despre puternicul atacant după partida dintre Dinamo și Hermannstadt. Și Basarab Panduru consideră că Tsoumou ar fi o afacere mult mai bună pentru Gigi Becali decât portughezul Fortes.

Juvhel Tsoumou Sergiu Popovici
Juvhel Tsoumou i-a făcut viața grea lui Sergiu Popovici, iar Mircea Rednic a anunțat după meci că l-ar vrea la Dinamo

Fortes n-a mai dat niciun gol după primele meciuri. Vorbeam noi astăzi de Tsomou, păi mai degrabă l-aş lua pe Tsoumou. Şi la meciul cu Mediaş mi s-a părut că are calitate. Sunt vreo două faze acolo…dacă Tsoumou face ce a făcut prin minutul 65 este jucător de primele echipe, dacă face ce a făcut prin minutul 93 e jucător de Sibiu”, a declarat Panduru.

400 de mii de euro este cota pe care Juvhel Tsoumou o are pe transfermarkt