Fotbal intern

FCSB îl vrea pe Ovidiu Stîngă, fostul antrenor al Universității Craiova. Anunțul lui Gigi Becali: “Îi facem contract!”

15.09.2019 | 10:11
FCSB il vrea pe Ovidiu Stinga fostul antrenor al Universitatii Craiova Anuntul lui Gigi Becali Ii facem contract

FCSB îl vrea pe Ovidiu Stîngă, fostul antrenor al Universității Craiova din perioada octombrie 2013 – martie 2014, anunță prosport.ro. Ideea este a lui Bogdan Argeș Vintilă, cel care le-a transmis oficialilor vicecampioanei României că dorește un antrenor secund, iar Ovidiu Stîngă este favorit să ajungă la FCSB.

FCSB îl vrea pe Ovidiu Stînă, fostul antrenor al Universității Craiova

Gigi Becali și-a dorit ca Vergil Andronache să continue la FCSB, dar acesta și-a dat demisia după ce a refuzat să fie secundul lui Bogdan Argeș Vintilă. Astfel, actualul antrenor principal de la formația roș-albastră s-a orientat către Ovidiu Stîngă. Conform sursei citate, fostul jucător al lui PSV a lăsat să se înțeleagă că ar accepta o ofertă venită din partea vivcecampioanei României.

Gigi Becali a vorbit și el despre posibilitatea ca Ovidiu Stîngă să vină la FCSB, iar patronul formației roș-albastre a anunțat că Bogdan Argeș Vintilă are mână liberă.Tată, eu nu stau acum să aleg şi antrenorul secund. Dacă Vintilă îl vrea pe Stângă la echipă şi ei doi se înţeleg, atunci îi facem contract cu echipa. Totul depinde de ei doi, eu nu am treabă. Vintilă alege pe cine vrea el, a spus Gigi Becali pentru sursa citată mai sus.

Bogdan Argeș Vintilă îl felicită pe Mihai Pintilii după meciul FCSB - Viitorul. Sursă foto: sportpictures.eu
Bogdan Argeș Vintilă îl felicită pe Mihai Pintilii după meciul FCSB – Viitorul. Sursă foto: sportpictures.eu

Mai mulți antrenori sunt pe lista lui Vintilă

De partea cealaltă, Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB, susține că Ovidiu Stîngă nu este singurul antrenor de pe lista lui Bogdan Argeș Vintilă și că principalul de la formația roș-albastră va decide săptămâna viitoare alături de cine dorește să colaboreze.  „Este adevărat că Bogdan Vintilă doreşte să îşi întărească staff-ul tehnic, iar Ovidiu Stângă este unul dintre cei care se află pe lista lui. Însă, cel mai probabil, Bogdan va lua decizia finală săptămâna viitoare, deoarece pe acea listă mai sunt şi alte nume. Încă nu este totul stabilit”.

Universitatea Craiova – FCSB se joacă azi, de la ora 21.00, în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020, pe stadionul “Ion Oblemenco”. Partida este transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.