Sport

FCSB a început în forță pregătirea! Prezență surpriză la primul antrenament al anului. Video

Echipa lui Toni Petrea a început cantonamentul de iarnă de la baza de pregătire de la Berceni, unde FCSB se antrenează pentru derby-ul cu CFR Cluj din etapa a 22-a din Liga 1.
06.01.2022 | 16:40
FCSB a inceput in forta pregatirea Prezenta surpriza la primul antrenament al anului Video
ADVERTISEMENT

FCSB și Farul sunt singurele echipe aflate pe loc de play-off care nu vor face un cantonament în străinătate, spre deosebire de CFR Cluj, Universitatea Craiova, FC Voluntari și FC Botoșani.

Jucătorii echipei lui Toni Petrea s-au reunit pe data de 5 ianuarie și au început deja pregătirea în baza sportivă de la Berceni, acolo unde au cele mai bune condiții.

ADVERTISEMENT

Primele imagini din cantonamentul de pregătire al FCSB de la Berceni

FCSB a postat pe pagina oficială de Facebook primele imagini de la antrenamentele echipei lui Toni Petrea din cantonamentul de la baza de pregătire de la Berceni.

25 de jucători au fost prezenți la Institutul Național de Medicină Sportivă pentru tradiționala vizită medicală, singurul absent fiind brazilianul Paulo Vinicius. Gigi Becali a explicat în exclusivitate pentru FANATIK ce se va întâmpla cu veteranul din centrul apărării FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai bine dispuși jucători și care au întreținut atmosfera, a fost atacantul Claudiu Keșeru care va rămâne la FCSB în cele din urmă până în vară, așa cum Gigi Becali a declarat. Veteranul de 35 de ani a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Florinel Coman pare mai motivat ca niciodată și trage tare la antrenamente să revină pe teren, după un sezon de coșmar, început la Backa Topola.

ADVERTISEMENT

Lotul jucătorilor care au efectuat vizita medicală:

Andrei Burlacu, Florinel Coman, Andrei Cordea, Valentin Crețu, Iulian Cristea, Andrei Dumiter, Valentin Gheorghe, Denis Haruț, Claudiu Keșeru, Alexandru Maxim, Andrei Miron, Alexandru Muși, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Ovidiu Perianu, Octavian Popescu, Ovidiu Popescu, Risto Radunovic, Ianis Stoica, Cătălin Straton, Sorin Șerban, Adrian Șut, Florin Tănase, Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad.

Thomas Neubert a revenit la antrenamente după operație

Thomas Neubert a revenit la antrenamentele FCSB-ului după ce a suferit o intervenție chirurgicală la ligamentele genunchiului drept și va fi alături de jucători în acest cantonament.

ADVERTISEMENT

Thomas Neubert este cunoscut pentru pregătirea fizică excelentă pe care o face și pe care pune un mare accent atât în pauza de iarnă cât și în vară, iar jucătorii reveniți după accidentări vor fi nevoiți să țină pasul la antrenamente.

Jucătorul care a trecut neobservat, dar poate reveni pe teren

Andrei Burlacu a revenit după o accidentare și va primi din iarnă o nouă șansă din partea lui Toni Petrea și Gigi Becali, care îl apreciază pe atacantul venit de la Universitatea Craiova pentru că a cântat în corul bisericii, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate.

Gigi Becali a declarat că atacantul de 24 de ani va fi folosit în detrimentul lui Claudiu Keșeru, iar Burlacu ar putea debuta în tricoul FCSB-ului, fiind transferat când încă era accidentat.

„Am cu cine să îl înlocuiesc pe Keșeru, stați liniștiți. Acum câteva zile m-am interesat și de Andrei Burlacu. Băiatul a fost accidentat și o să revină cât de curând. Vreau să îl văd la lucru și pe el, vreau să mă conving de ceea ce poate”, a declarat patronul FCSB.

Gigi Becali i-a decis soarta lui Paulo Vinicius

FANATIK l-a contactat pe Gigi Becali, care a explicat în exclusivitate pentru site-ul nostru care este situația lui Paulo Vinicius: „De unde a apărut asta cu plecarea lui Vinicius? A vorbit Mustață? Nu știe el ce e la FCSB! Nu e nicio problemă cu Vinicius, cei de la echipă știu dacă i-au dat mai multe zile libere, el plecând acasă în Brazilia.

Ce știu eu că are contract cu FCSB până la vară. Știi cum e întrebarea asta despre plecarea lui Vinicius acum de la FCSB? Ca și cum te-aș întreba dacă ai mâncat azi! Așa e și Vinicius la FCSB, până i se termină contractul”.

Paulo Vinicius este unul dintre cei mai importanți jucători din Liga 1 care au intrat în ultimele șase luni de contract, iar Gigi Becali a spus pentru FANATIK că vrea să demareze negocierile de prelungire a contractului brazilianului:

„Nu pot să spun acum dacă-i prelungim sau nu contractul lui Vinicius. O să vedem… Dar ceea ce pot spune este că i-am transmis când a plecat în Brazilia că vom discuta despre asta când se va întoarce”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,00 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT