Sport

FCSB, în linie dreaptă pentru partida cu Șahtior Karagandy! Imagini de la antrenamentul oficial. Video

FCSB a ajuns în Armenia pentru meciul cu Șahtior Karagandy, iar echipa lui Dinu Todoran deja a efectuat antrenamentelul oficial.
28.07.2021 | 20:42
FCSB in linie dreapta pentru partida cu Sahtior Karagandy Imagini de la antrenamentul oficial Video
ADVERTISEMENT

FCSB e gata de duelul din UEFA Conference League cu Șahtior Karagandy, echipă pe care bucureștenii au învins-o cu 1-0 în manșa tur disputată în România și pleacă din postura de favorită certă.

Cu toate acestea, echipa lui Dinu Todoran ar putea suferi o pierdere importantă, Gigi Becali fiind în negocieri pentru transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, unde mijlocașul este dorit cu insistență de Fatih Terim.

ADVERTISEMENT

FCSB, antrenament oficial în Armenia înainte de meciul cu Șahtior Karagandy

FCSB are un avantaj fragil înainte de meciul retur cu Șahtior Karagandy, care nu se va disputa în Kazahstan, ci pe teren neutru în Armenia, ceea ce ar putea fi un avantaj pentru echipa lui Gigi Becali. Formația gazdă a luat această decizie după ce în Kazahstan a fost declarată starea de alertă din cauza exploziei de cazuri de COVID-19.

Așadar, partida se va juca în capitala Armeniei, Erevan. Un alt avantaj al oaspeților este faptul că meciul se va disputa pe un teren natural, spre deosebire de stadionul din Karagandy, unde suprafața este una sintetică.

ADVERTISEMENT

În plus, și deplasarea a fost una mai scurtă cu 1000 de kilometri, un aspect din nou important, ținând cont că FCSB va juca în etapa următoare tocmai la Arad, una dintre cele mai lungi deplasări din Liga 1.

Cum s-a prezentat echipa lui Dinu Todoran

Jucătorii FCSB-ului au părut destul de relaxați la antrenamentul oficial. Dinu Todoran a deschis ședința de pregătire cu o încălzire ușoară, iar apoi echipa a continuat exercițiile fizice și cele cu benzi elastice.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre Șahtior Karagandy și FCSB se va disputa joi, de la ora 16:00 și va fi transmis în direct de PRO TV. În ciuda victoriei la limită, antrenorul Dinu Todoran e optimist că echipa sa va ajunge în grupe: „Avem un meci retur, după aia mai avem un meci și ușor-ușor vom ajunge în grupe”, a spus acesta la conferința de presă.

Pe de altă parte, antrenorul nu se teme că ocaziile se vor răzbuna la meciul retur și e încrezător că adversarii nu vor pune probleme majore: „Am presat, am avut posesie. Se întâmplă la fotbal. Eu știu de două ocazii ale lor, de șase nu știu. Da, normal, suntem foarte bine și ușor-ușor o să vedeți că suntem favoriți și pentru calificare”. 

ADVERTISEMENT

FCSB, pe stadionul unde România a fost umilită de Armenia

FCSB revine pe stadionul „Vazgen Sargsyan”, unde România a fost învinsă în mod surprinzător de Armenia în preliminariile Campionatului Mondial, una dintre cele mai dure înfrângeri ale tricolorilor, spre disperarea lui Gigi Becali.

Dintre actualii jucători ai bucureștenilor, doar căpitanul Florin Tănase a fost pe teren la acea partidă. Mijlocașul l-a înlocuit pe Nicolae Stanciu în minutul 74 al partidei pierdute dramatice de naționala lui Mirel Rădoi.

Doar în ultimele patru zile în Kazahstan au fost depistate nu mai puțin de 30.000 de noi cazuri de coronavirus, așa că autoritățile au decis mutarea partidei, după ce kazahii au intrat pe lista țărilor roșii. Distanța dintre București și Erevan este de 1.583 de kilometri, în timp ce până în Kazahstan FCSB ar fi trebuit să parcurgă o distanță mai mult decât dublă: 3.549 de kilometri.


  • (P) Cota BETANO Șahtior Karagandy – FCSB: 1,55 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT