Sport

FCSB, încă un absent pentru derby-ul cu CFR Cluj. Mihai Stoica a anunțat cine a rămas la București

După ce Florinel Coman și Joyskim Dawa au fost suspendați, Mihai Stoica a anunțat că FCSB a mai pierdut un jucător înainte de derby-ul cu CFR Cluj.
05.02.2023 | 10:10
FCSB inca un absent pentru derbyul cu CFR Cluj Mihai Stoica a anuntat cine a ramas la Bucuresti
Sorin Șerban a jucat doar 3 meciuri la FCSB în acest sezon. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB se pregătește de marele derby din SuperLiga cu CFR Cluj, însă Mihai Pintilii se confruntă cu mai multe absențe în meciul împotriva campioanei României. Florinel Coman pare cu adevărat o pierdere, în vreme ce Dawa s-a remarcat mai mult prin gafe. Șerban oricum nu era o soluție de luat în calcul pentru Pintilii.

Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB are încă o absență pentru meciul cu CFR Cluj: „S-a accidentat la antrenament”

Florinel Coman și Joyskim Dawa sunt marii absenți ai FCSB în Gruia, după cartonașele primite cu Farul Constanța, însă Mihai Pintilii a mai pierdut un jucător: „Avem 18 jucători de câmp valizi pentru deplasarea asta. Nu vor face deplasarea Sorin Șerban, care s-a accidentat la antrenament acum două zile, și suspendații Coman și Dawa”.

ADVERTISEMENT

Suprinzător, Mihai Stoica s-a aliat cu Dan Petrescu înainte de meciul direct, deși cei doi au avut multe conflicte de-a lungul timpului și e de acord cu antrenorul: „Avem 18 jucători de câmp și doi portari. Sunt 20 în total. Ăsta e numărul maxim pe care-l putem pune pe listă la un meci oficial. Și noi dorim să avem mai mult de 20 de jucători pe lista unui meci. Cum au italienii. Măcar 23 să avem. Petrescu are dreptate”.

Cu toate acestea, FCSB are o strategie total diferită față de CFR Cluj: „Am vrea să avem jucători tineri pe bancă. E extraordinar pentru un copil de 16 ani să fie pe bancă lângă un jucător cunoscut. Nu putem. De ce? Nu am nicio idee. Nu sunt locuri suficiente pe bancă? Pot sta și în spatele băncii. Trebuie făcut ceva.

ADVERTISEMENT

La noi, deși în cupele europene se pot încălzi toți jucătorii de pe bancă, se pot încălzi doar 3. Am avut probleme pentru că preparatorul fizic nu avea voie să acompanieze jucătorii la încălzire. Așa era regula în România, dar dincolo nu era regula asta. Ar trebui să fim mai flexibili”.

Mihai Stoica, nemulțumit după ce solicitarea FCSB de a juca în Ghencea a fost respinsă

Mihai Stoica acuză că CSA Steaua nu a invocat motive serioase pentru a refuzat cererea formulată de FCSB: „Am trimis o nouă solicitare. Am primit un răspuns ciudat. În prima parte argumentația e că nu sunt normele de aplicare a legii. Pe final ni se spune că în februarie se fac lucrări de mentenanță. Ce legătură are că nu sunt norme?

ADVERTISEMENT

Probabil că cineva are nevoie de o plasă de siguranță. Cineva refuză zeci de mii de euro pe meci. Cineva vrea neapărat ca statul român să piardă sume considerabile.

Așteptăm normele, apoi ca lucrările de mentenanță să se desfășoare în condiții optime și… să se termine în acest secol”, a mai spus managerul general al FCSB în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,88 este cota pentru „x2” la meciul CFR Cluj – FCSB