Fotbal intern

FCSB, incapabilă din nou să își apere Cupa României: ”Trebuia să câștigăm cu orice preț”

10.02.2021 | 23:08
FCSB incapabila din nou sa isi apere Cupa Romaniei Trebuia sa castigam cu orice pret
ADVERTISEMENT

FCSB s-a dovedit din nou incapabilă să își apere Cupa României, trofeu cucerit sezonul trecut după victoria din finala cu Sepsi. Ultima dată când FCSB reușea să își apere trofeul a fost în sezonul 1996-1997, atunci când o învingea pe FC Național în ultimul act.

Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins-o pe marea rivală FCSB cu scorul de 1-0. Golul victoriei a fost marcat de Adam Nemec în minutul 55 al partidei.

ADVERTISEMENT

Alb-roșii au reușit în decurs de o săptămână să își revină după înfrângerea suferită la partida din campionat, acolo unde FCSB s-a impus cu 1-0. Deși FCSB pleca din postura de favorită înaintea acestei confruntări, nu a reușit să întrerupă șirul de 24 de ani de când și-au apărat ultima oară prestigiosul trofeu.

FCSB, incapabilă din nou să își apere Cupa României: ”Trebuia să câștigăm cu orice preț”

Dragoș Nedelcu a fost titular contra lui Dinamo, în meciul de Cupă, și în ciuda supărării pricinuite de eliminare, se declară mulțumit de faptul că a revenit în cadrul echipei: “Din păcate nu am obținut rezultatul pe care îl doream, îmi doream foarte tare să îi eliminăm pe Dinamo. Sunt fericit că am reușit să ies sănătos de pe teren.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc clubului pentru încredere. Mă simțeam ca și cum am debutat, mă bucur că nu s-a accidentat nimeni. Supărare este foarte mare, trebuia să câștigăm cu orice preț azi. Au fost foarte multe meciuri, unii din jucătorii lotului au avut probleme, era normal să se ofere minute și jucătorilor care nu prea au evoluat.

Important este să îmi recâștig ritmul de joc, indiferent de postul unde sunt introdus. Echipa este foarte bine din punct de vedere fizic, zic că anul acest avem șanse să câștigăm campionatul deoarece acesta este obiectivul principal”, a declarat Dragoș Nedelcu la Digisport.

ADVERTISEMENT

Răzvan Oaidă, supărat după eliminarea cu Dinamo: “Cupa era un obiectiv”

Răzvan Oaidă, jucătorul lui FCSB, consideră că echipei sale i-a lipsit ritmul în partida contra celor de la Dinamo, comentând și mutările de poziție pe care le-a avut pe teren în timpul partidei: “Consider că am început meciul ezitant, apoi ne-am revenit. N-am revenit bine după pauză, au reușit să înscrie și noi am căzut.

Cupa a fost un obiectiv dar ținând cont că a fost o perioadă aglomerată era normal să se schimbe jucătorii. Trebuie să mergem mai departe și să ne focusăm pe campionat. Am avut o ocazie mare, din păcate am ratat, n-am trat cum trebuia.

ADVERTISEMENT

Nu este confortabil să te muți dintr-o parte în alta, dar îmi fac meseria unde trebuie să joc și unde mă pune Mister. Poziția mea este de mijlocaș central, dar pot evolua pe mai multe posturi”, a declarat Oaidă.


  • (P) Cota BETANO pentru Hermannstadt – FCSB: 3,90 este cota pentru „X pauză / 2 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT