Fotbal intern

FCSB intră în cantonament în prima zi după ridicarea stării de urgență! Jucătorii respectă decizia lui Gigi Becali

14.05.2020 | 13:18
FCSB intra in cantonament in prima zi dupa ridicarea starii de urgenta Jucatorii respecta decizia lui Gigi Becali
ADVERTISEMENT

FCSB va intra în cantonament începând de vineri, 15 mai, exact prima zi după ridicarea stării de urgență, la dorința patronului Gigi Becali.

Jucătorii FCSB-ului intră în cantonament după dorința lui Gigi Becali

Jucătorii FCSB-ului vor intra în cantonament încă din prima zi a ridicării stării de urgență din România și se vor pregăti pentru reluarea campionatului, conform digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Astfel, fotbaliștii lui Bogdan Vintilă vor respecta cu strictețe dorința patronului de a reveni cât mai repede la antrenamente, mai ales că „roș-albaștrii” păstrează șanse reale la titlul de campioană.

Ministrul Ionuț Stroe a anunțat că jucătorii trebuie să rămână în cantonament

Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului, a vorbit despre condițiile în care jucătorii își pot desfășura antrenamentele și a anunțat că aceștia trebuie să rămână în cantonament neapărat:

ADVERTISEMENT

Cluburile pot intra în cantonament încă din prima zi. Normele actuale spun clar că rămân în cantonament. Dacă evoluția situației ne va permite, vom putea relaxa, dar în condițiile actuale, rămâi acolo.

Eu am văzut echipe din Liga 1 care fac cantonamente de 2-3-4 săptămâni în Antalya. Eu nu văd motivul dramatizării pentru două săptămâni”.

ADVERTISEMENT

„Lucrurile acestea le-au cerut ei. Au spus că au nevoie de 4 săptămâni de antrenament. Nu Guvernul a zis, ei au zis că au nevoie de atât pentru a fi apți și să se poată relua competiția”, a mai spus Ionuț Stroe.

„Ne-am asumat obiectivele să începem în 15 mai antrenamentele în grupuri de către 4 jucători, apoi din iunie cu toată echipa.

ADVERTISEMENT

UEFA a impus un termen limită, trebuie să desemnăm echipele care vor juca în Europa până la 20 iulie, deci până atunci trebuie să încheiem play off Liga 1 și Cupa României.

De aceea, am stabilit, astăzi, ca Liga 1 să înceapă pe 13 iunie”, a spus și Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

  • 15 mai este data la care România va ieși din starea de urgență impusă din cauza pandemiei de coronavirus
ADVERTISEMENT