Fotbal intern

FCSB intră în luna răzbunării! Patru umilințe pe care trebuie să le spele în finalul lui 2019

20.11.2019 | 17:09
FCSB intra in luna razbunarii Patru umilinte pe care trebuie sa le spele in finalul lui 2019
ADVERTISEMENT

FCSB a dezamăgit total în turul campionatului, când a fost învinsă pe linie de Astra, Voluntari, Poli Iași și Gaz Metan, în meciuri în care era mare favorită. Între timp, Gigi Becali l-a adus pe Bogdan Argeș Vintilă la echipă, FCSB și-a revenit și acum a venit la doar 4 puncte de liderul CFR Cluj. De sâmbătă intră în luna răzbunării și încearcă să continue parcursul excelent din ultimele etape.

  • (P) Cota BETANO FCSB – Astra: 1,95 este cota pentru „ambele înscriu” în FCSB – Astra. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

FCSB intră în luna răzbunării! Patru umilințe pe care trebuie să le spele în finalul lui 2019

Roș-albaștrii au avut un început modest de sezon, cu evoluții penibile în campionat și în preliminariile Europa League, acolo unde au fost eliminați de Vitoria Guimaraes în play-off-ul competiției. Dar parcursul din Liga 1 a fost unul dezastruos și FCSB a ajuns chiar pe ultimul loc după înfrângerea cu 4-0 de la Mediaș, cu Gaz Metan. Era a cincea înfrângere consecutivă, venită după înfrângerile cu Voluntari și Poli Iași de pe teren propriu.

Acum, FCSB intră în luna răzbunării și trebuie să spele umilințele în finalul lui 2019. Prima adversară va fi chiar Astra, o formație în mare formă, unde Budescu și Alibec fac diferența de fiecare dată. Iar cele două vedete ale giurgiuvenilor sunt nașii roș-albaștrilor: au marcat 6 goluri în meciurile directe cu FCSB în carieră. Mai mult, Astra are 4 victorii consecutive în campionat și este pe podium, la doar 3 puncte de liderul CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Voluntari și Poli Iași, înfrângeri neanunțate

Bogdan Andone și Vergil Andronache, antrenorii din startul sezonului la FCSB, au folosit multe rezerve în campionat, preferând să folosească titularii în cupele europene și să ajungă în grupele Europa League. Dar planul lui Gigi Becali nu a mers și echipa roș-albastră a dezamăgit total în ambele competiții. A fost umilită acasă de Voluntari, scor 1-3, în singurul succes al ilfovenilor din acest sezon. Apoi, și Iașiul lui Mihai Teja, fost antrenor la FCSB, a câștigat cu 2-1 în deplasare.

“Cel mai mult regret înfrângerea cu Voluntari, noi nu trebuia să pierdem acel meci. Mi-am asumat că vom evolua cu rezervele în campionat, dar pe Voluntari trebuia să-i batem, sunt prea slabi. Dar până la finalul anului vom mai avea 9 meciuri, vom obține maximum de puncte, 27. Sau hai că mai avem cu Viitorul și Craiova, poate acolo câte un egal”, a spus Gigi Becali în urmă cu 3 săptămâni.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cele 4 umilințe pe care trebuie să le spele, FCSB mai are două meciuri tari la final de decembrie. Se va deplasa la Ovidiu pentru deplasarea cu Viitorul și în ultimul meci al anului în fotbalul românesc, cu Universitatea Craiova, pe 22 decembrie.

Programul lui FCSB în acest an:

  • Etapa 17: FCSB – Astra
  • Etapa 18: Voluntari – FCSB
  • Etapa 19: Poli Iași – FCSB
  • Etapa 20: FCSB – Gaz Metan
  • Etapa 21: Viitorul – FCSB
  • Etapa 22: FCSB – U Craiova
ADVERTISEMENT
Tags: