ADVERTISEMENT
Fotbal intern

“Bisericuţe” la FCSB! Cine domină vestiarul “dictatorului” Gigi

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
Autor: Silviu Ghering | 08.09.2017 | 11:00

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! Subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

ADVERTISEMENT

FCSB. „ASTRALII” FAC LEGEA LA ECHIPA LUI BECALI! „Jmecherii” Alibec & comp. au câştigat lupta „intestină” cu grupul „copiilor” veniţi de la Viitorul. Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI de ce stă vestiarul „roş-albaştrilor” pe un butoi cu pulbere! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

FCSB. GHID TURISTIC PENTRU FANII „ROŞ-ALBAŞTRI”. FCSB începe săptămâna viitoare meciurile din grupa de LIGA EUROPA. Fanilor care vor să meargă alături de echipă în deplasările continentale, FANATIK-ul de VINERI le oferă o mulţime de… ponturi!

FCSB. SE VINDE CONCORDIA! PE FILIERA BECALI! Primarul Mircea Minea încearcă de mai bine de 6 luni să dea echipa. Cel care îi face „lipelile” este Victor Becali, care lucrează pentru Chiajna şi la tuns iarba, şi ca „peţitor” de investitori. Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI ce legătură are ultimul dintre aceştia cu Gigi Becali!

ADVERTISEMENT

DINAMO. „DINAMO ARE ŞANSE LA TITLU!”, spune un fotbalist foarte iubit în „Groapa” din Şoseaua „Ştefan cel Mare”. Citiţi mesajul acestuia pentru fani într-un interviu ÎN EXCLUSIVITATE numai în FANATIK-ul de VINERI!

ECHIPA NAŢIONALĂ. DE LA HAGI LA DAUM, HORROR! Actuala campanie mondială ratată completează nefericit o serie începută după retragerea Generaţiei de Aur, chiar dacă ne-a… ameţit de două ori mirajul barajului! Citiţi în FANATIK-ul de VINERI care au fost echipele şi antrenorii ce au dus absenţa României la turneele finale de campionat mondial la 20 de ani şi 5 ediţii!

ECHIPA NAŢIONALĂ. „ÎMPOTRIVA FANILOR NU POATE CÎŞTIGA NICIUN FOTBALIST!”, spune răspicat un om de fotbal cu mare experienţă în fenomen. Aflaţi cine e şi în ce galerie selectă a „tricolorilor” care s-au războit cu suporterii s-au înscris Maxim şi Moţi, numai din FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

FOTBAL INTERNAŢIONAL. START(T) SHOW! Pe 12 şi 13 septembrie se joacă primele meciuri din grupele ediţiei 63 a LIGII CAMPIONILOR, cea mai aşteptată şi urmărită competiţie din lume. Citiţi în FANATIK-ul de VINERI un amplu PRIME TIME despre momentele cruciale din istoria LIGII, precum şi ce derby-uri sunt în prima etapă, la ce cote şi când se joacă!

FOTBAL INTERNAŢIONAL. TRANSFERURILE UNEI VERI DE ŢINUT MINTE. 2017 a marcat o nouă bornă în privinţa „preţului de achiziţie în viu” al uni jucător, prin aducerea lui Neymar la PSG şi de acum suta de milioane va fi o bagatelă pe piaţă. Au foat, însă, şi câteva ratări de… răsunet, care au ţinut suporterii cu sufletul la gură până în ultima secundă de mercato. „Premianţii” transferurilor FĂCUTE, dar şi „corijenţii” tranzacţiilor RATATE, îi găsiţi pe toţi într-un amplu material din FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

FOTBAL INTERNAŢIONAL. EL SENOR: „REAL MADRID ESTE REFERINŢA MONDIALĂ!”. Xabi Alonso este unul dintre gentlemanii fotbalului mondial. Retras în vară, fostul supr-jucător se pregăteşte pentru o nouă carieră. Despre ce este vorba, aflaţi dintr-un interviu savuros din FANATIK-ul de VINERI!

MONDEN. BĂLAŞA „S-A DAT” PE… ITALIENCE! Om de bază în defensiva FCSB, Mihai preferă Italia nu numai atunci când este vorba de fotbal, dar şi de… femei! Vedeţi în FANATIK-ul de VINERI ce frumuseţe de fată a venit după el în România! Şi ce frumuseţe de fată a dat la o parte!!

ADVERTISEMENT

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!