Sport

FCSB, invitaţie specială pentru Cristina Neagu. Ce îi cere Meme Stoica handbalistei. Foto

13.12.2018 | 16:11
FCSB invitatie speciala pentru Cristina Neagu Ce ii cere Meme Stoica handbalistei Foto

Cristina Neagu s-a accidentat grav în meciul jucat de România cu Ungaria, scor 29 -31, la CE de handbal din Franţa, iar cea mai bună handbalistă din lume va lipsi de pe teren cel puţin 6 luni. Astfel, FCSB i-a sărit în ajutor Cristinei Neagu şi i-a făcut o invitaţie specială prin intermediul lui Meme Stoica, directorul sportiv de la FCSB.

Meme Stoica, oficialul de la FCSB, a chemat-o pe Cristina Neagu să facă recuperarea după accidentarea suferită la EURO 2018 de handbal la baza sportivă a vicecampioanei României de la Berceni. Directorul sportiv al “roş-albaştrilor” a asigurat-o pe cea mai bună handbalistă din lume că va avea la dispoziţie cele mai bune condiţii şi cel mai bun staff medical.

Invitaţia specială primită de Cristina Neagu de la Meme Stoica, directorul sportiv de la FCSB

Meme Stoica a avut şi o cerinţă în schimbul serviciilor oferite. Oficialul de la FCSB i-a transmis Cristinei Neagu că va beneficia de toate condiţiile de la baza sportivă a vicecampioanei României din Berceni, dar va trebui să le ofere “roş-albaştrilor” o invitaţie la primul meci pe care îl va juca după revenirea pe teren.

“Avem cele mai bune condiţii de recuperare din România şi un staff medical de excepţie. Prin urmare, îi stăm la dispoziţie oricând cu dragoste şi admiraţie Cristinei Neagu, cea mai valoroasă handbalistă a lumii. Vrem doar o invitaţie la primul meci pe care-l va juca. Doar că ne place handbalul şi vrem să fim prezenţi cât mai repede”, a scris Meme Stoica, directorul sportiv de la FCSB, pe pagina oficială de Facebook.

Mesajul postat de Meme Stoica pe pagina de Facebook

Cristina Neagu a vorbit şi ea după accidentarea suferită în meciul Ungaria – România. Aceasta le-a mulţumit fanilor că are ruptură de ligament încrucişat anterior, dar că va rămâne alături de colegele ei până la finalul CE de handbal din Franţa.

România – Rusia se joacă vineri, 14 decembrie, de la ora 18.00. Partida o să fie LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.