Duckadam, ironii la adresa lui Dinamo: “Nu ar avea suficiente medalii”

Gabriel Esanu   
in Dinamo
01/02/2018, 21:54
Duckadam, ironii la adresa lui Dinamo: “Nu ar avea suficiente medalii”

Duckadam e convins că ar fi destul de greu să fie premiat fiecare jucător care a trecut pe la Dinamo în acest sezon cu medalie de campion. Numeroasele transferuri făcute de “câini” ar complica foarte mult situaţia pentru oficialii LPF.

“Nu e o problemă la Craiova să îi dea şi lui Andrei Ivan o medalie dacă va câştiga titlul. Mai mare ar fi problema dacă o să câştige Dinamo campionatul. La câţi au plecat de acolo, nu cred că au atâtea medalii. Mai facem o glumă, de ce să fim atât de crispaţi?”, a spus Helmuth Duckadam la o televiziune de sport.

Ironia lui Duckadam vine ca urmare a declaraţiilor făcute de Andrei Ivan, care le-a transmis oficialilor de la CS Universitatea Craiova că aşteaptă un tricou de campion la vară, deoarece este convins că oltenii vor cuceri titlul în această ediţie a Ligii 1.

Liga 1 se reia în acest weekend, iar CFR Cluj este lider cu 49 de puncte. FCSB are două puncte mai puţine, iar CS Universitatea este la minus 6. Situaţia lui Dinamo este mult mai complicată. Cu doar 34 de puncte, echipa pregătită de Vasile Miriuţă este pe 7, loc de play-out, şi se va lupta cu Viitorul, tot 34, FC Botoşani, 35, şi Astra, 37, pentru a prinde un loc de play-out.

Ştirea MOMENTULUI

Franța – Croația 2-1. Live video finala la CM 2018. Griezmann, gol de la 11 metri!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.