Fotbal intern

FCSB, ironizată de Adrian Porumboiu după ruşinea cu Alashkert: “Zici că juca Avântul Curcani”

02.08.2019 | 10:07
FCSB, ironizată de Adrian Porumboiu după ruşinea cu Alashkert:
FCSB, ironizată de Adrian Porumboiu după ruşinea cu Alashkert (sursă foto: sportpictures.eu)

FCSB a fost ironizată de Adrian Porumboiu după ruşinea cu Alashkert din turul 2 preliminar al Europa League. Fostul arbitru internaţaional a analizat prestaţia vicecampioanei României care a reuşit să obţină calificarea în următorul tur al competiţiei europene.

FCSB, ironizată de Adrian Porumboiu după ruşinea cu Alashkert: “Vai de mama lor”

FCSB a fost învinsă de Alashkert, scor 2-3, iar Adrian Porumboiu i-a ironizat pe jucătorii vicecampioanei României, după ce au bifat un nou rezultat ruşinos în cupele europene. Fostul patron al lui FC Vaslui i-a comparat pe fotbaliştii lui Bogdan Andone cu cei ai unei echipe comunale şi a catalogat meciul drept o ruşine.

“La astfel de jocuri îmi obosesc ochii. În atâta viteză maximă se joacă şi îmi lăcrimează ochii când mă uit la viteza cu care se joacă şi nu mă uit. Prefer să îmi protejez ochii. Am văzut vreo 20 de minute, vai de mama lor. Zici că juca Avântul Curcani cu nu ştiu care cooperativă. Ruşine de meci”, a declarat Adrian Porumboiu pentru Telekom Sport.

FCSB, ironizată de Adrian Porumboiu după ruşinea cu Alashkert (sursă foto: sportpictures.eu)
FCSB, ironizată de Adrian Porumboiu după ruşinea cu Alashkert (sursă foto: sportpictures.eu)

Ilie Dumitrescu a râs de FCSB: “A arătat ca o echipă mică”

Ilie Dumitrescu nu i-a menajat pe jucătorii FCSB şi a criticat dur prestaţia din meciul cu Alashkert. Fostul internaţional român a susţinut că vicecampioana României a arătat ca o echipă mică, iar rezultatul l-a considerat drept unul ruşinos.

Sunt deficiențe foarte mari pe faza defensivă. Mă așteptam să aibă identitate de joc. FCSB a arătat ca o echipă mică! Chiar și după ce s-a jucat 10 la 10. E un rezultat rușinos! E greu de digerat o evoluție la nivelul ăsta. A venit Alashkert și au fost momente când armenii s-au distrat cu apărarea noastră. Astea sunt probleme foarte mari! Din cauza experimentelor făcute în perioada asta s-a ajuns aici. Mie mi-a fost teamă la 3-1, mi-a fost teamă rău. E foarte greu de gestionat un asemenea moment”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri