Fotbal intern

FCSB, ironizată de Mihai Bălașa după plecarea fundașului la Craiova. “Nu se știe dacă va ajunge în grupele Europa League! Mă bucur că sunt aici!”

21.08.2019 | 16:38
FCSB ironizata de Mihai Balasa dupa plecarea fundasului la Craiova Nu se stie daca va ajunge in grupele Europa League Ma bucur ca sunt aici

Mihai Bălașa a susținut o conferință de presă înaintea meciului pe care Universitatea Craiova îl va juca împotriva Astrei Giurgiu, vineri, 23 august, de la ora 21.00, pe stadionul Ion Oblemenco, în etapa a 7-a din Casa Pariurilor Liga 1, iar fundașul central transferat de echipa din Bănie de la FCSB n-a ezitat să ironizeze fosta echipă.

Mihai Bălașa o ironizează pe FCSB după ce a plecat la Universitatea Craiova

“Nu sunt chiar 100%, dar uşor, uşor o să fiu. Am venit de la Steaua, unde nu prea am jucat, sau am jucat foarte puţin, şi încă nu am ritm de joc. Dar uşor, uşor va veni şi ritmul de joc.  (Ai ratat şansa de a juca grupele UEL) Încă nu se ştie, mai sunt două meciuri. Asta e viaţa, am venit aici şi sunt concentrat pe ce am de făcut la Craiova. Am fost foarte fericit să aud că cei de aici au fost interesaţi de mine şi a fost foarte uşor de ales.  În primul rând aş vrea să mă integrez aici foarte bine. Deja cred că am făcut-o, pentru că băieţii m-au primit foarte bine şi le mulţumesc pe această cale. Uşor, uşor, când voi fi 100% şi voi avea şi meciuri în picioare, atunci o să mă gândesc şi la echipa naţională. 

La orice echipă care vrea performanţă există presiune. Dar dacă vom avea rezultate şi vom juca bine, cred că publicul va fi de partea noastră. (Care e fericirea mai mare, că ai venit la U Craiova sau că ai plecat de la FCSB?) Mă bucur foarte mult că am ajuns aici, atât“, a spus Mihai Bălașa într-o conferință de presă susținută înaintea meciului cu Astra Giurgiu. Întrebat în legătură cu șansele FCSB-ului de a ajunge în play-off-ul Europa League, fundașul a declarat:E devreme să vorbim dacă vor prinde play-off-ul sau nu. Sunt problemele lor, ei ştiu cel mai bine ce au de făcut, a declarat Mihai Bălaşa.

Mihai Bălașa la meciul de debut pentru Universitatea Craiova

Mihai Bălașa a fost cedat de Gigi Becali la Craiova

Mihai Bălașa a ajuns la Universitatea Craiova, formație care a fost eliminată de AEK Atena din Europa League. Astfel, fundașul a ratat ocazia de a juca în play-off-ul EL după plecarea de la FCSB, echipă care se va duela cu Vitoria Guimaraes pentru un loc în grupele EL. Gigi Becali a decis să renunțe la serviciile fundașului central și în locul său să îl aducă la FCSB pe Tiago Ferreira, dar portughezul refuză să meargă la vicecampioana României.

Meciul dintre Universitatea Craiova și Astra Giurgiu se joacă vineri, 23 august, de la ora 21.00, în etapa a 7-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020. Partida este transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.