Fotbal intern

FCSB – Jeonbuk Hyundai 3-1 la ultimul amical din Spania al roș-albaștrilor! Florinel Coman, formă de excepție!

22.01.2020 | 18:19
FCSB  Jeonbuk Hyundai 31 la ultimul amical din Spania al rosalbastrilor Florinel Coman forma de exceptie
ADVERTISEMENT

FCSB dispută miercuri, de la ora României 16:30, ultimul meci amical din cantonamentul din Spania, împotriva sud-coreenilor de la Jeonbuk Hyundai. „Roș-albaștrii” vor încheia astfel perioada de pregătire de la Marbella, iar joi este programată revenirea în România. Mai jos puteți vedea ce s-a întâmplat în timpul partidei.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,97 este cota pentru „Ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

FCSB joacă ultimul amical din Spania

Live text.

Min. 90. Final de meci

Min. 73. Paradă superbă a lui Bălgrădean la un șut de la marginea careului mare

Min 70. Ocazie imensă FCSB. Coman scapă singur cu portarul, încearcă să-l lobeze, însă acesta îi ghicește intențiile și salvează golul

Min 63. GOOL Jeonbuk! Coreenii marchează din penalty acordat după un henț clar al lui Nedelcu

Pauză. Scorul e 3-0 pentru FCSB

Min. 34. GOOOOOOL! Moruțan marchează golul de 3-0

Min 24. GOOOOOOL! 2-0 pentru FCSB! Coman face o cursă senzațională, trimite o centrare iar un adversar e obligat să împingă balonul în propria plasă.

ADVERTISEMENT

min.18: GOOOOOL! FCSB a deschis scorul! Florinel Coman l-a învins pe portarul advers după o execuție din centrul careului

min. 9: Gol anulat pentru FCSB! Man a trimis mingea în poartă, dar golul a fost anulat după ce Florinel Coman, cel al cărui șut a fost respins de portar, se afla în ofsaid

ADVERTISEMENT

min. 8: FCSB cere penalty, după ce Florinel Coman a căzut în careu. Arbitrul a lăsat jocul să continue


Formația antrenată de Bogdan Vintilă joacă al patrulea meci amical din cantonamentul din Spania. După 0-1 cu Basel, 1-0 cu Karlsruher și 3-3 cu Lokomotiv Moscova, „roș-albaștrii” întâlnesc campioana campioana Coreei de Sud, Jeonbuk Hyundai.

ADVERTISEMENT

Meciul de verificare are loc pe un teren al complexului „La Quinta Football”, de lângă Marbella, cu începere de la ora României 16:30.

Bogdan Vintilă abordează ultimul amical din Spania cu un prim „11” în care se regăsesc mulți fotbaliști care, cel mai probabil, vor apărea în teren și la primul meci oficial din 2020, cu CFR Cluj, singurele absențe notabile fiind cele ale lui Florin Tănase și Ovidiu Popescu, care au probleme medicale, și Harlem Gnohere, care s-a alăturat lotului mai târziu.

Primul 11 trimis în teren de Bogdan Vintilă:

  • Bălgrădean – Crețu, Planic, Cristea, Panțîru – Oaidă, Nedelcu, Olaru – Moruțan – Man, Coman

Surprinzător, cel mai bun marcator marcator al „roș-albaștrilor” din amicale este Cristi Manea, care a reușit o „dublă” în meciul cu Lokomotiv Moscova. Alături de fundașul dreapta, în precedentele partide de verificare au mai punctat Florinel Coman, care a adus victoria cu Karlsruher și Marko Momcilovic, în remiza cu formația din Rusia.

Primul test, pe 2 februarie

După cantonamentul din Spania, care se încheie pe 23 ianuarie, „roș-albaștrii” reiau în România antrenamentele pentru startul sezonului de primăvară. Primul meci oficial al celor de la FCSB este programat pe 2 februarie, împotriva CFR-ului.

După duelul cu echipa din Gruia, pentru „roș-albaștri” urmează, la doar patru zile, restanța cu FC Voluntari. În cazul în care reușește două victorii la început de an, FCSB ar urca pe primul loc în Liga 1, la un punct distanță de CFR.

În ultimele trei etape din sezonul regular, formația antrenată de Bogdan Vintilă va întâlni Academica Clinceni, Dinamo și Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT