Sport

FCSB joacă miercuri în Slovacia! Partida din SuperLiga cu FC U Craiova 1948 se va disputa duminică, de la ora 22:30!

Prima manșă a confruntării dintre Dunajska Streda și FCSB, din turul 3 preliminar al Conference League, se dispută miercuri 3 august, astfel că se impune o decizie urgentă legată de meciul de campionat al bucureștenilor.
29.07.2022 | 13:45
FCSB joaca miercuri in Slovacia Partida din SuperLiga cu FC U Craiova 1948 se va disputa duminica de la ora 2230
Pentru că partida tur cu Dunajska Streda se va juca miercuri, 3 august, FCSB se vede pusă în imposibilitatea de a disputa luni, 1 august, meciul din SuperLiga cu FC U Craiova. FOTO: Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
29-07-2022
10:44

FCSB - FC U Craiova 1948 a fost reprogramat

În cele din urmă, meciul din etapa a treia din SuperLiga, FCSB – FC U Craiova 1948 a fost reprogramat din cauza faptului că roș-albaștrii vor juca miercuri, 3 august, în Slovacia, cu Dunajska Streda, în prima manșă din turul 3 preliminar al Conference League.

Astfel, confruntarea de pe Național Arena va avea loc duminică, 31 iulie, începând cu ora 22:30. Inițial, meciul dintre „roș-albaștri” și clubul patronat de Adrian Mititelu era programat luni, 1 august, de la ora 21:30.

Reprogramarea partidei FCSB – FC U Craiova a adus cu sine și alte modificări în programul etapei a 3-a din SuperLiga. Astfel, duminică, meciurile Petrolul – Sepsi și Universitatea Craiova – Rapid vor începe la 18:00, respectiv 20:15, iar partida de luni dintre Hermannstadt și FC Botoșani va începe de la 20:30 în loc de 18:30.

FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Conference League după victoria, 4-2, cu Saburtalo. Urmează acum confruntarea cu slovacii de la Dunajska Streda. Potrivit site-ului oficial al slovacilor, întâlnirea se va juca miercuri, 3 august, de la ora 20:30 locală (una mai târziu în România). Și, este limpede impune o schimbare în programul SuperLiga.

”O să vorbim la Ligă să vedem dacă se mută meciul cu FC U Craiova duminică”, spune Gigi Becali

”Prima întâlnire din turul 3 preliminar al Ligii Conferințelor Europene DAC 1904 – FCSB se dispută miercuri, 3 august, de la ora 20.30. Vânzarea biletelor a început deja și se va desfășura în două faze:

ADVERTISEMENT

– în prima (online de vineri, 29 iulie, de la ora 9:00 până sâmbătă, 30 iulie, până la ora 20:00), posesorii de abonamente au dreptul de primul refuz pentru sezonul 2022/23.

– în al doilea, de duminică pe 31 iulie (online de la ora 12:00) până în ziua meciului (până la lovitura de start) vor avea loc vânzări la liber”, se precizează pe site-ul oficial al slovacilor.

ADVERTISEMENT

Ziua de disputare a partidei din cupele europene naște acum o problemă legată de următoarea întâlnire din SuperLiga a celor de la FCSB.

Conform programului deja stabilit, FCSB joacă în runda a treia, cu FC U Craiova, luni, de la ora 21:30. Patronul celor de la FCSB a afirmat însă, la Ora Exactă în Sport, la Pro Arena, că se va adresa LPF. Și va solicita ca meciul să fie mutat duminică.

ADVERTISEMENT

”O să vorbim la Ligă să vedem dacă se mută meciul cu FC U Craiova duminică. Credeam că jucăm joi în Slovacia, dar am aflat că partida va fi miercuri”, a precizat Becali.

O altă variantă, în cazul în care mutarea nu este posibilă, din pricina deținătorilor de drepturi TV, este amânarea jocului. Însă aceasta ar putea naște multe discuții.

ADVERTISEMENT

Și aceasta pentru că și celelalte formații angrenate în cupele europene au dorit modificarea programului. Însă LPF s-a arătat deloc dornică să le respecte doleanțele.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „1 solist” la FCSB –FC U Craiova 1948 . Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT