Sport

FANATIK a aflat care sunt jucătorii vaccinați de la FCSB. Gigi Becali nu are ce reproșa vreunuia dintre ei. Exclusiv

FCSB este printre echipele cu cei mai puțini vaccinați din Liga 1. FANATIK a aflat care sunt cei 7 jucători care au acceptat să se imunizeze. Patronul Gigi Becali este împotriva vaccinului, dar nu are ce le reproșa!
17.01.2022 | 19:30
FANATIK a aflat care sunt jucatorii vaccinati de la FCSB Gigi Becali nu are ce reprosa vreunuia dintre ei Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB a decis să nu plece în cantonament în Turcia și din cauza restricțiilor generate de pandemia de Covid. Formația lui Gigi Becali este printre formațiile cu cei mai puțini jucători vaccinați din Liga 1.

FCSB are doar 7 jucători vaccinați în tot lotul. Aproape toți s-au imunizat înainte de a semna cu echipa lui Gigi Becali, astfel că patronul nu are ce le reproșa

Trupa lui Toni Petrea a rămas să pregătească partea a doua a sezonului în baza de la Berceni. Luni, 7 ianuarie, roș-albaștrii au intrat în cantonament la Berceni, tot lotul plus staff-ul. Adică exact cum s-ar fi procedat dacă se pleca în Spania sau în Turcia.

ADVERTISEMENT

Unul dintre motivele acestei strategii a fost reprezentat de faptul că puțini dintre jucătorii de la FCSB sunt vaccinați. Și erau obligați la revenirea în țară să intre în carantină. Despre câți jucători e vorba? A dezvăluit Meme Stoica zilele trecute.

Avem șapte vaccinați și opt trecuți prin boală. 15 dintr-un lot de 28, care suntem acum. Ceilalți, toți, cu o singură excepție, au făcut în 2020, dar riscul de reinfectare e mult mai mic decât riscul de infectare al unuia care n-a făcut”, a declarat Stoica la Telekom.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat care sunt cele 7 nume la care managerul celor de la FCSB a făcut referire. Este vorba despre Claudiu Keșeru, Vinicius, Mamut, Burlacu, Haruț, Valentin Gheorghe și Dumiter.

Din informațiile noastre, cu excepția fundașului Denis Haruț, toți ceilalți 6 s-au imunizat înainte de a veni la formația lui Gigi Becali, astfel că acesta nu are ce să le reproșeze vizavi de convingerile sale.

ADVERTISEMENT

Mamut și Burlacu se vaccinaseră de când erau la Craiova, iar Vinicius la CFR Cluj. Vali Gheorghe a venit imunizat de la Astra

A mai existat un jucător la FCSB care era vaccinat, Constantin Budescu, dar acesta a reziliat la începutul anului cu gruparea roș-albastră. Și Budescu se vaccinase în vară, după ce s-a despărțit de Damac, deci tot înainte de a semna cu FCSB.

Mamut și Burlacu au venit imunizați de la Universitatea Craiova, acolo unde lotul este vaccinat anti-Covid aproape în totalitate. Singurul nevaccinat, bulgarul Ivanov, a fost pus pe lista disponibilizaților, după cum a declarat în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB, veteranul Vinicius, era și el vaccinat când a acceptat oferta lui Becali. La fel este și situația lui Vali Gheorghe, transferat de la Astra, și a vârfului Andrei Dumiter, venit de la Sepsi.

Singurul dintre cei 7 care se pare că s-a imunizat când era deja la FCSB este fundașul Denis Haruț, deși e posibil să o fi făcut în ianuarie 2021, când încă era la Botoșani. Transferul său la FCSB s-a realizat la începutul lunii februarie, prima oară refuzând să semneze cu bucureștenii.

Gigi Becali, unul dintre cei mai mari contestatari ai vaccinării anti-Covid. Le-a cerut și jucătorilor săi să nu se vaccineze!

Patronul celor de la FCSB este printre cei care s-au opus de la început vaccinului anti-Covid. Chiar dacă formația sa a întâmpinat dificultăți în cupele europene în toamna lui 2020, ba chiar a pierdut un meci cu Voluntari din cauza focarului Covid de la Berceni, Becali le-a cerut jucătorilor să nu se vaccineze..

Becali spune că nu le-a ordonat, ci a găsit o modalitate mai aparte de a explica modul cum a decurs discuția sa cu jucătorii pe tema vaccinării anti-Covid.

Eu nu sunt stăpân de sclavi, fiecare face ce vrea, eu nu pot să-i oblig! Jucătorii mei mi-au cerut părerea! Am spus eu la televizor că, decât să mă vaccinez, mai bine primesc un glonț în cap! Nu vreau să fac propagandă anti-vaccin. Oamenii fac ce vor, dar au înțeles că eu nu mă vaccinez. Nu există nicăieri, nu te poate obliga nimeni să-ți bagi o substanță în corp!”, a declarat Gigi Becali, acum câteva săptămâni, la Digi Sport.

  • 18 persoane infectate cu Covid a avut FCSB la celebrul meci cu Backa Topola, de pe 17 septembrie 2020, 4-4 după 120 de minute, 5-4 la 11 metri. A fost vorba de 9 jucători și 9 membri ai staff-ului
  • 0-3 la masa verde este eșecul celor de la FCSB în optimile Cupei cu FC Voluntari, partidă ce trebuia să se joace pe 27 octombrie 2021, dar roș-albaștrii nu s-au putut prezenta din cauza focarului de Covid

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,00 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT