Sport

Fotbaliștii de la FCSB nu au ținut cont de sfatul lui Gigi Becali. Șapte jucători s-au vaccinat anti-COVID

Jucătorii de la FCSB au trecut peste sfatul finanțatorului Gigi Becali și au ales să se vaccineze anti-COVID. Patronul roș-albaștrilor le-a cerut în mai multe rânduri să nu se imunizeze.
17.01.2022 | 09:30
Fotbalistii de la FCSB nu au tinut cont de sfatul lui Gigi Becali Sapte jucatori sau vaccinat antiCOVID
ADVERTISEMENT

Finanțatorul vicecampioanei FCSB, Gigi Becali, este recunoscut ca unul dintre cei mai înverșunați antivacciniști. Acesta și-a sfătuit jucătorii să ignore sfaturile autorităților și să refuze imunizarea.

Managerul general Mihai Stoica a dezvăluit, însă, că nu toți jucătorii sunt de acord cu teoria finanțatorului lor, șapte dintre aceștia alegând să se vaccineze.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a dezvăluit câți jucători de la FCSB sunt imunizați

Managerul general al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, a anunțat că în acest moment mai mult de jumătate dintre fotbaliștii din lotul vicecampioanei sunt imuni la COVID-19.

”Avem șapte vaccinați și opt trecuți prin boală. 15 dintr-un lot de 28, care suntem acum. Ceilalți, toți, cu o singură excepție, au făcut în 2020, dar riscul de reinfectare e mult mai mic decât riscul de infectare al unuia care n-a făcut.

ADVERTISEMENT

Pe protocol, la două săptămâni se face testarea, la fiecare 14 zile. Noi facem joi, o să facem apoi joi, peste două săptămâni”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Anul trecut FCSB a întâmpinat probleme mari din cauza infectărilor jucătorilor. Primul focar de COVID s-a declanșat în vară, iar câteva luni mai târziu roș-albaștrii au trebuit să-și amâne meciul cu Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Ulterior FCSB a fost eliminată la masa verde din sferturile de finală ale Cupei României, din cauză că nu a putut trece pe foaia oficială de joc numărul minim de fotbaliști, pentru întâlnirea cu FC Voluntari.

Andrei Cordea a avut probleme la revenirea la antrenamente

Oficialul de la FCSB a mai spus că după cele două focare de COVID-19 care au lovit echipa anul trecut, doar Andrei Cordea a avut probleme la revenirea la antrenamente.

ADVERTISEMENT

”A avut simptome pronunțate şi s-a văzut, a ieşit şi de la antrenament după ce s-a negativat, şi s-a văzut că nu e ok. Acum e ok, a făcut pregătirea.

La noi toate antrenamentele sunt monitorizate, au Catapultul care spune când ritmul cardiac depăşeşte o anumită zonă, te atenţionează, ’vezi că ai intrat în zona roşie, ieşi’”, a explicat Mihai Stoica.

FCSB va disputa primul meci din noul an pe 23 ianuarie, pe Arena Națională, în compania liderului CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 5,00 este cota pentru „1 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT