Sport
notix pixel id

Fotbaliștii de la FCSB nu au ținut cont de sfatul lui Gigi Becali. Șapte jucători s-au vaccinat anti-COVID

Jucătorii de la FCSB au trecut peste sfatul finanțatorului Gigi Becali și au ales să se vaccineze anti-COVID. Patronul roș-albaștrilor le-a cerut în mai multe rânduri să nu se imunizeze.
17.01.2022 | 09:30
Fotbalistii de la FCSB nu au tinut cont de sfatul lui Gigi Becali Sapte jucatori sau vaccinat antiCOVID
Șapte jucători de la FCSB s-au vaccinat anti-COVID în ciuda sfaturilor lui Gigi Becali de a nu se imuniza
ADVERTISEMENT

Finanțatorul vicecampioanei FCSB, Gigi Becali, este recunoscut ca unul dintre cei mai înverșunați antivacciniști. Acesta și-a sfătuit jucătorii să ignore sfaturile autorităților și să refuze imunizarea.

Managerul general Mihai Stoica a dezvăluit, însă, că nu toți jucătorii sunt de acord cu teoria finanțatorului lor, șapte dintre aceștia alegând să se vaccineze.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a dezvăluit câți jucători de la FCSB sunt imunizați

Managerul general al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, a anunțat că în acest moment mai mult de jumătate dintre fotbaliștii din lotul vicecampioanei sunt imuni la COVID-19.

”Avem șapte vaccinați și opt trecuți prin boală. 15 dintr-un lot de 28, care suntem acum. Ceilalți, toți, cu o singură excepție, au făcut în 2020, dar riscul de reinfectare e mult mai mic decât riscul de infectare al unuia care n-a făcut.

ADVERTISEMENT

Pe protocol, la două săptămâni se face testarea, la fiecare 14 zile. Noi facem joi, o să facem apoi joi, peste două săptămâni”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Anul trecut FCSB a întâmpinat probleme mari din cauza infectărilor jucătorilor. Primul focar de COVID s-a declanșat în vară, iar câteva luni mai târziu roș-albaștrii au trebuit să-și amâne meciul cu Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Ulterior FCSB a fost eliminată la masa verde din sferturile de finală ale Cupei României, din cauză că nu a putut trece pe foaia oficială de joc numărul minim de fotbaliști, pentru întâlnirea cu FC Voluntari.

Andrei Cordea a avut probleme la revenirea la antrenamente

Oficialul de la FCSB a mai spus că după cele două focare de COVID-19 care au lovit echipa anul trecut, doar Andrei Cordea a avut probleme la revenirea la antrenamente.

ADVERTISEMENT

”A avut simptome pronunțate şi s-a văzut, a ieşit şi de la antrenament după ce s-a negativat, şi s-a văzut că nu e ok. Acum e ok, a făcut pregătirea.

ADVERTISEMENT

La noi toate antrenamentele sunt monitorizate, au Catapultul care spune când ritmul cardiac depăşeşte o anumită zonă, te atenţionează, ’vezi că ai intrat în zona roşie, ieşi’”, a explicat Mihai Stoica.

FCSB va disputa primul meci din noul an pe 23 ianuarie, pe Arena Națională, în compania liderului CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 5,00 este cota pentru „1 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT