Fotbal intern

Ce s-a întâmplat la pauză în vestiar de Alibec a fost înlocuit

Denis Alibec a fost luat la rost de Nicolae Dică şi de Gigi Becali după FCSB - Juventus 4-0 în Liga 1 Betano. Schimbare ruşinoasă pentru el
03.12.2017 | 23:58
Ce s-a întâmplat la pauză în vestiar de Alibec a fost înlocuit

Denis Alibec rămâne fără gol marcat în Liga 1 Betano. Atacantul a fost titularizat în meciul cu Juventus, însă nu a rămas pe teren decât 45 de minute, fără să fie accidentat. Nicolae Dică a explicat la final că l-a schimbat pe Alibec pentru că nu a făcut pressing şi chiar s-a autofelicitat pentru modificarea făcută, cu Tănase vârf!

”Cu Tănase am jucat vârf a doua repriză, l-am schimbat pe Alibec pentru că aveam nevoie să facem pressing. Când şi un singur om nu face pressing, atunci e greu. Am făcut bine că am făcut modificarea asta. Nu l-am schimbat din cauza accidentării”, a spus Dică.  

Becali, după FCSB – Juventus 4-0: ”Se loveşte mingea de el!”

Gigi Becali l-a criticat şi el pe Denis Alibec după prestaţia din prima repriză a meciului cu Juventus. Becali spune că acesta a făcut numai preluări aiurea în meciul acesta şi că vârful adus de la Astra trebuie să se trezească mai repede, pentru că altfel nu va mai juca la FCSB. 

”Dacă nu îşi revine Alibec, Steaua nu stă după el. Obiectivele sunt campionatul şi Cupa UEFA, nu să îşi revină Alibec. Nu mă interesează transferuri, doar să iau jucători. Se loveşte mingea de el, numai preluări aiurea”, a spus Becali la o televiziune de sport. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri