Fotbal intern

Dică răsuflă uşurat: ”Presiunea a fost mare de tot!”

Nicolae Dică a facut declaraţii interesante după FCSB - Juventus 4-0 în Liga 1 Betano. De ce s-a temut
03.12.2017 | 23:44
Dică răsuflă uşurat: ”Presiunea a fost mare de tot!”
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a trecut peste un mare hop la partida cu Juventus. Antrenorul celor de la FCSB a spus la finalul meciului că era o problemă mare dacă echipa sa nu câştiga în faţa ultimei clasate, pentru că roş-albaştrii riscau să piardă şi poziţia a doua în clasament. 

”Nu am avut agresivitate, nu am avut dinamism în prima repriză. Presiunea a fost mare pe noi, CFR era la 8 puncte, puteam pierde şi locul 2, Craiova era peste noi. Trebuie să câştigăm toate meciurile până la final.  Să nu se uite că avem cred că 10 meciuri în plus jucate faţă de CFR în acest an competiţional. Dar am încredere în echipă că vom câştiga cele trei meciuri rămase”,  a spus Dică la finalul meciului.

Dică l-a convins pe Becali ca Budescu să bată cornerele în FCSB – Juventus 4-0

Nicolae Dică a lămurit şi problema fazelor fixe. Gigi Becali afirmase că îl va demite pe antrenor dacă Budescu va mai executa loviturile de colţ, însă la partida cu Juventus fostul fotbalist al Astrei a marcat direct din corner! 

ADVERTISEMENT

”Patronul a spus la nervi, probabil, ce a spus despre Budescu, să nu mai execute cornerele. Am discutat  apoi, vă daţi seama. Cu el am repetat fazele fixe la antrenament.  Despre Gnohere, ce să mai spun, e mereu de lăudat pentru că marchează. E important pentru Gnohere să-şi facă treaba de fiecare dată când intră în teren, indiferent cât joacă”, a mai afirmat Dică. 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri