Fotbal intern

FCSB, la un pas de scandal: ”Erau nervoşi, se certau între ei!”

Jucătorii stelişti erau nervoşi rău inainte şi după pauză în FCSB - Juventus 4-0 în Liga 1 Betano. Poveste chiar din teren
03.12.2017 | 23:18
FCSB, la un pas de scandal: ”Erau nervoşi, se certau între ei!”

FCSB a câştigat cu 4-0 în faţa lui Juventus, însă meciul a fost mai complicat decât o arată scorul pentru fotbaliştii roş-albaştri. Căpitanul celor de la Juventus, Vali Bărbulescu, afirmă că înainte de pauză fotbaliştii lui Nicolae Dică erau deosebit de nervoşi şi că au fost la un pas să piardă meciul de sub control. 

”Sunt o echipă mai valoroasă, cât am putut să alergăm a fost bine. Arătăm rău din păcate. mergem din înfrângere în înfrângere. La pauză ştiam că trebuie să dublăm efortul, era clar că o să arate altfel cei de la Steaua după pauză. Măcar de luam golurile pe fazele lor frumoase, nu din greşeli. Am avut eu o bară, dar la noi nu intră nici din 10 metri mingea în poartă. Jucătorii lor erau nervoşi în finalul primei reprize, se certau între ei. Lumea îi fluiera şi după pauză, se întrebau ”. Asta e. Aşteptăm să se termine cât mai repede anul, să se ia măsuri, să se spună clar câţi rămânem la echipă. Să se facă o curăţenie în lot ”, a spus Vali Bărbulescu. 

Jucătorii cer schimbări radicale în lot după FCSB – Juventus 4-0!

Brazilianul Wallace a fost şi mai tranşant după meci. Fundaşul celor de la Juventus e de părere că din iarnă echipa trebuie schimbată total şi că trebuie aduşi alţi jucători. Wallace afirmă că, în acest moment, cu lotul actual nu se poate evita salvarea de la retrogradare. 

”Steaua e cea mai bună echipă din România, dar puteam să scoate ceva azi. Din păcate, n-am fost concentraţi până la sfârşitul mecuiului. N-am avut nici noroc.  Şi eu aştept să vină pauza de iarnă. Vreau să se schimbe ceva pentru bine clubului. În play-out o să fie altceva, se şi înjumătăţesc punctele. Cu actualul lot de jucători nu se poate salva echipa. Nu degeaba suntem pe ultimul loc”, a spus Wallace. 

”N-am dat dovadă de pragmatism, am avut ocazii bune la 1-0. Ne-am avântat apoi şi ne-au taxat. Noi avem un lot numeric foarte subţire”, a spus şi antrenorul Marin Barbu. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri