Fotbal intern

Tănase, poreclă nouă pentru “Bizon”! Îl aseamănă cu un star italian

Florin Tănase, omul care a marcat o dubla în FCSB - Juventus 4-0, vorbeşte despre Denis Alibec şi Harlem Gnohere. Porecla nouă pentru francez.
04.12.2017 | 00:53
Tanase porecla noua pentru Bizon Il aseamana cu un star italian

Florin Tănase este omul care a deblocat partida dintre FCSB şi Juventus, cu o dublă, şi a povestit cum şi-a exersat loviturile de cap înaintea meciului.

“S-a schimbat atitudinea, aveam nevoie de un gol. Dacă îl dădeam în prima repriză ne era mai uşor. Ni s-a cerut să facem pressing avansat în partea a doua. Noi putem să readucem fanii înapoi la stadion.

Stau după antrenament cu domnul Viorel Tănase, am lucrat lovitura de cap chiar înainte de acest meci. Merg la sală în fiecare zi şi mă simt din ce în ce mai bine”, a spus Tănase.

Tănase aşteaptă victorii până la finalul lui 2017 şi vorbeşte despre cei doi atacanţi de careu ai echipei: “E un final de an greu, sperăm să ieşim cu bine din această serie. Sperăm ca Alibec să treacă peste şi să înceapă să ne ajute. Bizonul e un fel de Inzaghi”.

Îl am şi pe Florinel, azi a rezolvat meciul cu pasele lui. Are clasă mare de tot. Doar că el încă nu are puterea aia. Stă cu Tănase la sală, s-a lăsat de fumat. Începe să crească. Nu credeam că un copil de 19 ani să nu îmi dea emoţii cu mingea la picior. Ăla este Man, e principalul jucător al echipei. E cel mai bun jucător, copil de 19 ani, al Stelei.  

  

S-a schimbat atitudinea, aveam nevoie de un gol. Dacă îl dădeam în prima repriză ne era mai uşor. Ni s-a cerut să facem pressing avansat în partea a doua. Noi putem să readucem fanii înapoi la stadion.Stau după antrenament cu domnul Viorel Tănase, am lucrat lovitura de cap chiar înainte de antrenament. Merg la sală în fiecare zi şi mă simt din ce în ce mai bine. E un final de an greu, sperăm să ieşim cu bine din această serie. Sperăm ca Alibec să treacă peste şi să înceapă să ne ajute. Bizonul e un fel de Inzaghi.