Fotbal intern

FCSB l-a găsit pe înlocuitorul lui Constantin Budescu. “Un fotbalist excepţional!”

06.07.2018 | 10:31
FCSB la gasit pe inlocuitorul lui Constantin Budescu Un fotbalist exceptional

FCSB l-a găsit pe înlocuitorul lui Constantin Budescu, după ce mijlocaşul ofensiv a fost transferat la Al Shabab, ehipă antrenată de Marius Şumudică, în schimbul sumei de 2.500.000 de euro. Helmuth Duckadam este de părere că Filipe Teixeira, fotbalistul care va împlini în octombrie 38 de ani, îl poate înlocui cu uşurinţă pe Budescu.

Preşedintele de onoare de la FCSB, Helmuth Duckadam, este de părere că Filipe Teixeira poate să facă jocul echipei pregătite de Nicolae Dică şi are numai cuvinte de laudă la adresa lusitanului care a evoluat pe la echipe precum PSG şi West Brom.

Filipe Teixeira l-ar putea înlocui pe Constantin Budescu la FCSB

”De acum, după plecarea lui Budescu, jocul Stelei poate fi făcut de Teixeira. Este un fotbalist excepțional care are și pasă, dar are și șut. Am și eu mulți ani de fotbal în spate și am avut ocazia de a întâlni și de a vedea la lucru tot felul de fotbaliști, dar unul ca Teixeira eu nu am mai văzut. Este foarte serios iar asta l-a ajutat să reușească. 

Datorită modului în care se pregătește, a vieții extrasportive pe care o duce, dar și a seriozității de care dă dovadă înainte de antrenament, în timpul și după antrenament dovedește că este foarte bun și că noi suntem în mare câștig că-l avem alături de noi”, a spus Helmuth Duckadam pentru o emisiune de sport.

Constantin Budescu îl felicită pe Filipe Teixeira după un gol înscris pentru Astra Giurgiu
Filipe Teixeira şi Constantin Budescu în perioada când erau coechipieri la Astra Giurgiu