Fotbal intern

FCSB l-a transferat pe Zlatinski! Gigi Becali: “L-am luat pe un an! Nu mai vine Nistor”

23.08.2018 | 19:56
FCSB l-a transferat pe Zlatinski! Gigi Becali: "L-am luat pe un an! Nu mai vine Nistor"

FCSB a făcut un nou transfer! Gigi Becali a anunţat la un post tv că l-a transferat pe mijlocaşul Hristo Zlatinski de la Universitatea Craiova. Patronul FCSB a declarat că a căzut transferul lui Nistor şi atunci l-a luat pe Zlatinski în locul său.

“Azi l-am luat şi pe Zlatinski. L-au eliberat cei de la Craiova. Nu l-am luat pe Nistor, dar l-am luat pe Zlatinski. E tot căpitan. Eu nu le fac în ciudă. Un an de zile, 120.000 de euro. Face faţă bine, nu, out”, a declarat Gigi Becali la un post tv de sport.

Patronul FCSB a declarat cum s-a gândit să realizeze acest transfer: “Eu vă spun cum gândesc. Sunt unii jucători de care mie îmi e teamă. Mie îmi era frică de Zlatinski şi Băluţă. Mie mi-a plăcut mereu de Zlatinski. Eu cred că la Craiova e o mare pierdere. Acum l-am luat pentru că aşa a fost situaţia. Nu a fost o ambiţie. Nu fac eu d-astea urâte. M-am gândit că e liber şi să-i dau 120.000 de euro. Ce înseamnă 120.000 de euro ca să-l verific? Să văd dacă e ceea ce vreau eu. Cei de la Craiova i-au dat hârtie că poate pleca liber, da nu la Dinamo. Dacă pleca la Dinamo trebuia să plătească 150.000 de euro jucătorul. Poate s-au gândit că eu am 6 mijlocaşi şi că nu mă vor întări cu încă unul. Nu s-au gândit că o să-l iau pe Zlatinski, a declarat Becali.

FCSB l-a transferat pe Zlatinski! Gigi Becali:
FCSB l-a transferat pe Zlatinski! Gigi Becali: “L-am luat pe un an! Nu mai vine Nistor”

În această vară, după ce a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova pentru a-și căuta echipă, Hristo Zlatinski a fost în negocieri avansate cu FC Voluntari, informație dezvăluită de FANATIK.RO. Ilfovenii îi ofereau 7.000 de euro pe lună, cu 2.000 mai puțin decât la Craiova, dar statut de titular.

FCSB l-a transferat pe Zlatinski! A negociat cu Dinamo în urmă cu două zile

Zlatinski a fost de acord în prima fază cu propunerea Voluntariului, dar după câteva zile s-a răzgândit, i-a contactat pe cei de acolo și le-a mulțumit pentru ofertă, dar a refuzat-o. Zlatinski explica la acea oră celor de la Voluntari că, dacă tot pleacă de la Craiova, vrea să o facă la o echipă din afara României.

În ultimele zile, Hristo Zlatinski a negociat cu Dinamo Bucureşti. Mijlocaşul bulgar a fost dorit de Florin Bratu la Dinamo în locul lui May Mahlangu, plecat la Ludogoreţ pentru 500.000 de euro. Deşi negocierile dintre Zlatinski şi Dinamo erau avansate, FCSB a reuşit transferul mijlocaşului.

În acest moment este aglomeraţie de mijlocaşi centrali la FCSB: Mihai Pintilii, Lucian Filip, Ovidiu Popescu, Kamer Qaka şi Hristo Zlatinski. Patronul FCSB a declarat că unul dintre ei va pleca şi a indicat numele lui Lucian Filip, cel mai vechi component al acestei echipe. Mijlocaşul defensiv este la FCSB din 2009, când a fost promovat la echipa mare de la U-19.

Zlatinski a fost adus în România de la Ludogoreţ Razgrad în anul 2015 de CS U Craiova pentru 100.000 de euro. Mijlocaşul bulgar a evoluat doar 2 meciuri în actuala stagiune pentru CS U Craiova, fiind integralist în Supercupa României, împotriva lui CFR Cluj.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri