Fotbal intern

FCSB l-a transferat pe Zlatinski! Gigi Becali: “L-am luat pe un an! Nu mai vine Nistor”

23.08.2018 | 19:56
FCSB la transferat pe Zlatinski Gigi Becali Lam luat pe un an Nu mai vine Nistor

FCSB a făcut un nou transfer! Gigi Becali a anunţat la un post tv că l-a transferat pe mijlocaşul Hristo Zlatinski de la Universitatea Craiova. Patronul FCSB a declarat că a căzut transferul lui Nistor şi atunci l-a luat pe Zlatinski în locul său.

“Azi l-am luat şi pe Zlatinski. L-au eliberat cei de la Craiova. Nu l-am luat pe Nistor, dar l-am luat pe Zlatinski. E tot căpitan. Eu nu le fac în ciudă. Un an de zile, 120.000 de euro. Face faţă bine, nu, out”, a declarat Gigi Becali la un post tv de sport.

Patronul FCSB a declarat cum s-a gândit să realizeze acest transfer: “Eu vă spun cum gândesc. Sunt unii jucători de care mie îmi e teamă. Mie îmi era frică de Zlatinski şi Băluţă. Mie mi-a plăcut mereu de Zlatinski. Eu cred că la Craiova e o mare pierdere. Acum l-am luat pentru că aşa a fost situaţia. Nu a fost o ambiţie. Nu fac eu d-astea urâte. M-am gândit că e liber şi să-i dau 120.000 de euro. Ce înseamnă 120.000 de euro ca să-l verific? Să văd dacă e ceea ce vreau eu. Cei de la Craiova i-au dat hârtie că poate pleca liber, da nu la Dinamo. Dacă pleca la Dinamo trebuia să plătească 150.000 de euro jucătorul. Poate s-au gândit că eu am 6 mijlocaşi şi că nu mă vor întări cu încă unul. Nu s-au gândit că o să-l iau pe Zlatinski, a declarat Becali.

FCSB l-a transferat pe Zlatinski! Gigi Becali: "L-am luat pe un an! Nu mai vine Nistor"
FCSB l-a transferat pe Zlatinski! Gigi Becali: “L-am luat pe un an! Nu mai vine Nistor”

În această vară, după ce a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova pentru a-și căuta echipă, Hristo Zlatinski a fost în  negocieri avansate cu FC Voluntariinformație dezvăluită de FANATIK.RO. Ilfovenii îi ofereau 7.000 de euro pe lună, cu 2.000 mai puțin decât la Craiova, dar statut de titular.

FCSB l-a transferat pe Zlatinski! A negociat cu Dinamo în urmă cu două zile

Zlatinski a fost de acord în prima fază cu propunerea Voluntariului, dar după câteva zile s-a răzgândit, i-a contactat pe cei de acolo și le-a mulțumit pentru ofertă, dar a refuzat-o.  Zlatinski explica la acea oră celor de la Voluntari că, dacă tot pleacă de la Craiova, vrea să o facă la o echipă din afara României.

În ultimele zile, Hristo Zlatinski a negociat cu Dinamo Bucureşti. Mijlocaşul bulgar a fost dorit de Florin Bratu la Dinamo în locul lui May Mahlangu, plecat la Ludogoreţ pentru 500.000 de euro. Deşi negocierile dintre Zlatinski şi Dinamo erau avansate, FCSB a reuşit transferul mijlocaşului.

În acest moment este aglomeraţie de mijlocaşi centrali la FCSB: Mihai Pintilii, Lucian Filip, Ovidiu Popescu, Kamer Qaka şi Hristo Zlatinski. Patronul FCSB a declarat că unul dintre ei va pleca şi a indicat numele lui Lucian Filip, cel mai vechi component al acestei echipe. Mijlocaşul defensiv este la FCSB din 2009, când a fost promovat la echipa mare de la U-19.

Zlatinski a fost adus în România de la Ludogoreţ Razgrad în anul 2015 de CS U Craiova pentru 100.000 de euro. Mijlocaşul bulgar a evoluat doar 2 meciuri în actuala stagiune pentru CS U Craiova, fiind integralist în Supercupa României, împotriva lui CFR Cluj.