Fotbal intern

Junior Morais a semnat cu Gaziantep. FANATIK confirmat. Brazilianul a fost prezentat la noua echipă. FOTO

Momnentul în care Junior Morais semnează contractul cu Gaziantep. Brazilianul a fost prezentat oficial

După plecarea lui Romario Benzar la Lecce, FCSB l-a vândut în acest weekend şi pe Junior Morais, care va merge chiar la echipa lui Marius Şumudică, Gazişehir Gaziantep, nou promovată în prima ligă din Turcia. Tehnicianul român a mai colaborat cu fundașul stânga brazilian în perioada când s-a aflat la conducerea tehnică a echipei Astra Giurgiu.

UPDATE, 5 iulie, ora 15.00. Gaziantep l-a prezentat oficial pe Junior Morais, iar brazilianul a postat un mesaj pe contul său de Facebook pentru noua lui echipă, dar și pentru FCSB. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

“Bine te-am găsit Gaziantep. Sunt foarte fericit că am ales să joc aici. Mulțumesc conducerii pentru încrederea acordată. Mulțumesc antrenorului Marius Șumudică că mi-a dat ocazia să lucrăm iar împreună. Îmi doresc să realizăm obiectivele și să avem un parcurs bun în campionat. Vreau să mulțumesc clubului FCSB pentru acești doi ani alături de voi, conducerii clubului, antrenorilor, colegilor și nu în ultimul rând suporterilor! Am plecat cu un regret că nu am putut lua campionatul dar am mare încredere în voi. Anul acesta este al vostru. Mult noroc în Europa League și să ne revedem cu bine! Hai FCSB??, a scris Junior Morais pe pagina sa de Facebook.

Mulțumim, Junior Morais!

Junior Morais, care a fost transferat la Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, a oferit un moment emoționant în momentul plecării de la FCSB. Fundașul brazilian s-a despărțit cu lacrimi în ochi de foștii colegi, alături de care a petrecut două sezoane.Clubul nostru îi mulțumește și îi urează mult succes la noul club!

Gepostet von FCSB am Freitag, 5. Juli 2019


UPDATE, 3 iulie, ora 12.25. Junior Morais a vorbit la plecarea spre Turcia. “Colegii au fost așa, un pic triști, dar am vorbit cu băieții, m-au încurajat foarte mult, mi-au dorit multă baftă și eu la fel. Le doresc baftă ca să poată să câștige campionatul, să se poată califica în Europa League. Fără mine, echipa cred că va merge foarte bine. Cele mai frumoase amintiri? O, am o grămadă de amintiri, dar… Să… A fost foarte greu la început, dar după, pe final, a fost mai frumos pe play-off, am început să joc, am început să arăt ce jucăm înainte. De asta m-am bucurat foarte mult, că am putut să revin la fotbalul care îl jucam la Astra. Bogdan Andone? Un antrenor foarte bun, tânăr, care are o oportunitate la Steaua (n.r. FCSB) și cred că va fi bine pentru el și îi doresc multă baftă”, a spus Morais, conform digisport.ro.


UPDATE, 3 iulie, ora 08.00. FANATIK a anunțat pe 30 iunie că Gigi Becali s-a înțeles cu Gaziantep, noua echipă a lui Marius Șumudică, pentru transferul lui Junior Morais. Astfel, brazilianul care a mai trecut și pe la Astra Giurgiu a plecat spre Turcia în cursul zilei de miercuri, 3 iulie, acolo unde va semna contractul cu gruparea turcă. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Fotografia postată de Junior Morais cu biletele de avion pentru Turcia
Fotografia postată de Junior Morais cu biletele de avion pentru Turcia

FCSB l-a vândut pe Junior Morais la echipa lui Şumudică

Contactat de FANATIK, finanțatorul FCSB-ului, Gigi Becali, a confirmat vânzarea fundașului stânga Junior Morais la noua echipă a lui Marius Șumudică. ”Da, l-am dat”, a declarat latifundiuarul din Pipera pentru FANATIK. Omul de afaceri nu a dezvăluit ce bani va încasa din transferul jucătorului brazilian în vârstă de 32 de ani, care a ajuns în curtea ”roș-albaștrilor” liber de contract în vara anului 2017.

Cotat în acest moment la 900.000 de euro de site-urile de specialitate, Junior Morais a lucrat cu Marius Șumudică la Astra Giurgiu în perioada 2015-2017, câștigând împreună titlul în Liga 1 și Supercupa României. Brazilianul a jucat în cariera sa la formațiile Sao Cristovao, Freeamunde, Astra Giurgiu și FCSB. În ultimul sezon, el a evoluat în 34 de partide pentru ”roș-albaștri” în toate competițiile.

Junior Morais în duel pentru balon cu George Ganea într-un meci FC Viitorul – FCSB

Florin Ștefan înlocuitorul lui Junior Morais la FCSB?

După vânzarea lui Junior Morais, FCSB îi mai are pe postul de fundaș stânga pe sârbul Marko Momcilovic și pe Alexandru Stan, dar finanțatorul Gigi Becali încearcă aducerea internaționalului de tineret Florin Ștefan de la Sepsi Sfântu Gheorghe, pentru care este dispus să plătească un milion de euro. Contactat de FANATIK, Janos Bokor a dezvăluit că nu există nicio ofertă din țară pentru jucător, dar acesta ar putea pleca în străinătate.

În această săptămână, Gigi Becali a anunțat pentru FANATIK l-a vândut și pe fundașul dreapta Romario Benzar. Internaționalul român a fost achiziționat nou promovata în Serie A, US Lecce, care a plătit două milioane de euro pentru transferul fotbalistului de 27 de ani. De la club au mai plecat din postura de jucători liberi de contract Raul Rusescu, Filipe Teixeira, Florentin Matei și Adrian Stoian.