Fotbal intern

FCSB la Berceni. Trei jucători nu vor intra în cantonament + este interzisă vizita prietenelor și a soțiilor timp de 14 zile! Video cu primul antrenament. Exclusiv

16.05.2020 | 15:00
FCSB la Berceni Trei jucatori nu vor intra in cantonament  este interzisa vizita prietenelor si a sotiilor timp de 14 zile Video cu primul antrenament Exclusiv
ADVERTISEMENT

UPDATE 16 mai, ora 15:00 / După ce toate rezultatele testelor pentru COVID au fost negative, jucătorii FCSB-ului au primit liber să se antreneze, în grupuri restrânse, de maximum 4 persoane. Primul antrenament a avut loc sâmbătă, sub supravegherea staff-ului tehnic și cel medical, imagini fiind publicate pe contul de Facebook al clubului.

Prima zi de cantonament!

#FCSB #cantonament #pregătireFCSB a început pregătirea organizată odată cu ieșirea din starea de urgență. Jucătorii noștri se pregătesc în grupe de câte patru, fiind supervizați de câte un membru al staff-ului tehnic, respectiv un reprezentant al staff-ului medical.

Posted by FCSB on Saturday, May 16, 2020

„FCSB a început pregătirea organizată odată cu ieșirea din starea de urgență. Jucătorii noștri se pregătesc în grupe de câte patru, fiind supervizați de câte un membru al staff-ului tehnic, respectiv un reprezentant al staff-ului medical” este postarea de pe contul oficial de Facebook al vicecampioanei.

ADVERTISEMENT

FCSB s-a reunit vineri, 15 mai, la baza de la Berceni pentru a începe pregătirile în vederea reluării campionatului. Jucătorii lui Bogdan Vintilă vor fi izolați două săptămâni la Berceni, timp în care vor efectua unul sau două antrenamente zilnice.

FANATIK a aflat că doar trei jucători nu au intrat în cantonament, toți fiind pe lista celor băgați de patronul Gigi Becali în șomaj tehnic. Este vorba despre Alexandru Stan, Adi Popa și Cristi Bălgrădean.

ADVERTISEMENT

Trei jucători de la FCSB nu mai au voie în cantonamentul de la Berceni: Stan, Adi Popa, Cristi Bălgrădean!

Ieșirea din starea de urgență a permis echipelor din Casa Pariurilor Liga 1 să revină la antrenamente. Chiar dacă unii au mai făcut mișcare, câte doi-trei, exemple fiind FCSB, Craiova sau CFR Cluj, de această dată se va trece la cantonamente de unde jucătorii nu vor ieși 14 zile.

FCSB a revenit la baza de la Berceni sub comanda lui Bogdan Vintilă pentru a pregăti cele 8 etape rămase din actualul campionat. Din tot lotul, doar trei jucători nu au mai intrat în cantonament.

ADVERTISEMENT

Cristi Bălgrădean oricum nu se mai antrena cu „roș-albaștrii” după scandalul transferului la CFR Cluj, iar alți doi sunt Adrian Popa și Alexandru Stan. Gigi Becali a avut în ultima perioadă ieșiri verbale violente vizavi de toți trei.

O nouă serie de teste pentru COVID

La sosirea la baza de la Berceni, jucătorii și toți membrii staff-ului tehnic au fost triați epidemiologic și testați pentru coronavirus, în conformitate cu normele în vigoare, aprobate de LPF, FRF și organele de resort al Statului.

ADVERTISEMENT
La sosirea la baza de la Berceni, jucătorii și staff-ul de la FCSB au fost testați din pentru COVID-19. sursa foto: facebook

Începând de sâmbătă, după ce vor sosi rezultatele testelor, jucătorii vor începe antrenamentele în serii de câte 4. Fiecare grupă de antrenament va fi supervizată de câte un membru al staff-ului tehnic și medical.

Dennis Man și colegii săi își primesc mâncarea la cameră. sursa foto: Facebook

Bogdan Planic și Harlem Gnohere vin în cantonament, Aristidis Soiledis ajunge cu o cursă aeriană de la Atena vineri seara

FANATIK a scris în urmă cu câteva zile că sârbul Bogdan Planic, care nu a acceptat înjumătățirea contractului, a decis să se prezinte la pregătiri. Stoperul vine cu mașina de la Belgrad și va ajunge cel târziu sămbătă la Berceni, după cum le-a transmis celor din staff.

Un alt jucător pe care Gigi Becali l-a băgat în șomaj tehnic este atacantul Harlem Gnohere, care i-a transmis patronului că mai are contract încă un an, nu cum se credea la un moment dat. Gnohere este și el în drum spre București, revenind de acasă din Belgia, unde și-a petrecut ultimele două luni. Va merge și el la Berceni!

Printre ultimii care vor sosi în cantonamentul celor de la FCSB este fundașul stânga Aristidis Soiledis, care va ajunge în Capitală în cursul serii de vineri, cu o cursă aeriană de la Atena.

De la Berceni nu iese nimeni timp de 14 zile. Nici nu intră! Interzis pentru soțiile și prietenele jucătorilor!

Intrarea jucătorilor de la FCSB în cantonamentul de la Berceni este sinonimă cu o izolare totală timp de 14 zile. În această perioadă, nimeni nu mai iese din cantonament, dar nici nu mai intră nimeni!

Și este vorba nu doar de jucători, ci de toți membrii staff-ului. Mai mult, jucătorilor li s-a transmis că este interzis să fie vizitați de soții, prietene sau orice alt membru al familiei, cu care până mai ieri stăteau împreună, în toată această perioadă!

ADVERTISEMENT