Fotbal intern

FCSB, la concurență cu Enrique Iglesias la Cluj! Artistul adună la Sala Polivalentă aproape la fel de mulți fani ca roș-albaștrii pe Cluj Arena

29.10.2019 | 12:12
FCSB la concurenta cu Enrique Iglesias la Cluj Artistul aduna la Sala Polivalenta aproape la fel de multi fani ca rosalbastrii pe Cluj Arena
ADVERTISEMENT

U Cluj joacă cel mai important meci al sezonului marți, de la ora 21:00 împotriva FCSB. Meciul din optimile Cupei României se joacă pe Cluj Arena și a generat un interes mare din partea suporterilor ardeleni. Însă, confruntarea de Cupă este la concurență cu Enrique Iglesias. Artistul va concerta la ora meciului lângă Cluj Arena, la Sala Polivalentă, iar comparaţia numărului de biletele vândute la cele două evenimente nu e prea măgulitoare pentru “U”.  

FCSB, la concurență cu Enrique Iglesias la Cluj! Concertul are loc lângă stadion

Astfel, polul de interes al serii pentru fanii fotbalului și ai muzicii pop-latino va fi zona stadionului. Suporterii lui U Cluj vor merge la meciul cu FCSB, în timp ce fanii care preferă să îl vadă pe cântărețul spaniol vor merge la concertul de la Sala Polivalentă, aflată fix lângă arenă. Și până acum, interesul este aproape la fel de mare pentru ambele evenimente. Dacă la U Cluj – FCSB, organizatorii se așteaptă la 10.000 de fani în tribune, la concert s-au vândut aproximativ 7500 de tichete, în ciuda diferenței imense de preț. Un tichet la concert este de aproape 10 ori mai scump decât la meci.

ADVERTISEMENT

FCSB este mare favorită în confruntarea cu U Cluj, echipa lui Bogdan Vintilă fiind într-o formă foarte bună din Casa Pariurilor Liga 1. În schimb, U Cluj are probleme mari în acest sezon din Liga 2, care nu merge conform planului. Din candidata principală la promovare, “șepcile roșii” sunt abia pe locul 13 cu 16 puncte, unul mai mult decât formațiile din zona retrogradării.

În tribunele stadionului din Cluj vor fi aproximativ 10.000 de fani. Totuși, antrenorul clujenilor, Adi Falub, a declarat că o victorie cu FCSB nu va șterge cu buretele sezonul ratat al echipei: ”E un meci care stârnește mare interes în Cluj și în Ardeal, dar obiectivul nostru nu era să eliminăm FCSB din Cupa României. Chiar dacă îi batem nu vom șterge cu buretele ce s-a întâmplat în acest an. E o partidă importantă pentru fani, ca ei să reînvețe drumul spre stadion. Clubul acesta mai există doar pentru că îi are pe acești suporteri. Altfel, ar fi fost desființat de mult. Când vom pierde susținerea lor vom fi morți în foarte scurt timp”, a declarat Falub.

ADVERTISEMENT
FCSB, la concurență cu Enrique Iglesias la Cluj! Artistul are concert la Sala Polivalentă în timp ce roș-albaștrii joacă în Cupă
FCSB, la concurență cu Enrique Iglesias la Cluj! Artistul are concert la Sala Polivalentă în timp ce roș-albaștrii joacă în Cupă FOTO: Jucatorii FCSB se bucura dupa inscrierea unui golin meciul dintre echipele AFC Hermannstadt si FCSB din etapa a 14-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, disputat pe stadionul Trans-Sil din Targu Mures,

Biletele la concert, de 10 ori mai mari decât la meci

La concurență cu meciul sezonului este concertul lui Enrique Iglesias. Unul dintre cei mai de succes artiști latino se află pentru prima dată la Cluj, iar fanii muzicii lui sunt atrași la concert cu cele mai cunoscute melodii: „Bailamos”, “Rhythm Divine” , “Be With You”, „Duele El Corazon”, „ Subeme La Radio”, „El Baño”, „Move To Miami” sau „I Do not Dance (Without You)”, piese care deja sunt în toate topurile internaționale.

Diferența de preț a celor două evenimente este un criteriu important. Dacă un bilet la U Cluj – FCSB costă între 13 și 50 de lei, la concert prețurile sunt mult mai piperate. Cei care vor să îl vadă live pe Enrique Iglesias plătesc între 150 și 400 de lei, aproape de 10 ori mai mult decât la meciul de fotbal. Cu toate acestea, la meciul de fotbal sunt așteptați 10.000 de fani, în timp ce la concert s-au vândut până în acest moment aproximativ 7500 de tichete.

ADVERTISEMENT
FCSB, la concurență cu Enrique Iglesias la Cluj! Artistul are concert la Sala Polivalentă în timp ce roș-albaștrii joacă în Cupă (3)
FCSB, la concurență cu Enrique Iglesias la Cluj! Artistul are concert la Sala Polivalentă în timp ce roș-albaștrii joacă în Cupă (3)
  • 10.000 de fani sunt așteptați pe Cluj Arena la meciul U – FCSB
  • 13 lei este cel mai ieftin bilet la meci
Tags: