Budescu, remarcatul presei italiene! ”A fost la catedră”

Vicentiu Dinescu   
în Stiri sportive
16/02/2018, 09:06
Budescu, remarcatul presei italiene! ”A fost la catedră”

Site-ul tuttomercatoweb.com consideră că Budescu şi Gnohere au fost cei mai buni jucători de pe teren în partida FCSB – Lazio 1-0 şi i-a notat cu 7, în timp ce Mihai Pintilii a fost văzut drept cel mai slab stelist, primind nota 5,5.

”Este playmaker-ul echipei, are calitate în picioare şi abilităţi de a schimba jocul. L-a lansat perfect pe Gnohere la unicul gol al meciului. A fost ca un profesor la catedră în repriza a doua. A fost protagonistul absolut şi cel mai bun de pe teren”, a scris sursa citată despre Constantin Budescu.

Basta şi Caicedeo, cei mai slabi de pe teren la meciul FCSB – Lazio 1-0

”Are o pornire devastatoare. Are tehnică şi viteză şi are meritul să fi plecat la momentul potrivit pentru a primi pasa de la Budescu la faza golului. S-a luptat cu fundaşii laziali şi de cele mai multe ori a câştigat duelurile datorită fizicului impresionant”, au punctat italienii despre ”Bizon”.

Despre Mihai Pintilii, site-ul tuttomercatoweb.com scrie că a avut mari probleme la mijlocul terenului şi a pierdut majoritatea duelurilor cu Milinkovic-Savic. De la Lazio a fost remarcat fundaşul Luiz Felipe (nota 6,5), în timp ce Dusan Basta şi Felipe Caicedo au primit nota 5 fiind consideraţi cei mai slabi de pe teren.

Închide ×