ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Presa italiană este îngrijorată! ”Lazio nu mai ştie să câştige”

Lazio a fost învinsă de FCSB în prima manşă a 16-imilor de finală ale Europa League, iar jurnaliştii italieni scriu despre momentul greu prin care trece trupa lui Simone Inzaghi.
Autor: Vicentiu Dinescu | 16.02.2018 | 08:26
Presa italiană este îngrijorată! ”Lazio nu mai ştie să câştige”

Partida FCSB – Lazio 1-0 a însemnat a patra înfrângere în ultimele cinci meciuri pentru formaţia italiană şi a treia consecutivă. Presa Peninsulară nu este foarte dură cu Lazio, dar marchează pasa neagră prin care trece echipa lui Ştefan Radu.

ADVERTISEMENT

”Continuă momentul negativ al formaţiei lui Inzaghi, ajunsă la patru înfrângeri în ultimele cinci partide. Discursul calificării e încă deschis, dar Lazio nu mai ştie să câştige. Lazio a fost însă şi lipsită de noroc la Bucureşti, unde a avut o bară şi mai multe ocazii mari ratate”, a scris Corriere dello Sport.

Italienii cred că au fost lipsiţi de noroc în meciul FCSB – Lazio 1-0

”Calificarea rămâne posibilă, însă Lazio trebuie să fie mai cinică pe Olimpico. Trupa lui Inzaghi şi-a creat multe ocazii la Bucureşti, dar n-a reuşit să le finalizeze”, a notat şi Gazzetta dello Sport, după întâlnirea FCSB – Lazio 1-0.

ADVERTISEMENT

Cotidianul Tuttosport a scris că Lazio a fost o echipă lentă pe Arena Naţională: ”După trei înfrângeri în campionat, Lazio pierde şi în Europa League. Lentă şi un pic distrată, Lazio n-a avut nici noroc”. Partida retur va avea loc la 22 februarie, de la ora 20:00, pe Stadio Olimpico din Roma.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!