Cele mai citite

Răducioiu nu se lasă impresionat! ”Tot Lazio se va califica”

FCSB a trecut de Lazio Roma în prima manşă a 16-imilor de finală ale Europa League, dar nu toată mlumea este impresionată de prestaţia elevilor lui Nicolae Dică.
16.02.2018 | 09:42
Răducioiu nu se lasă impresionat! ”Tot Lazio se va califica”
ADVERTISEMENT

Fostul internaţional Florin Răducioiu crede că italienii se vor califica în faza următoare a competiţiei, deşi FCSB s-a impus în meciul tur de mpe Arena Naţională. El crede că pe Stadio Olimpico din Roma altfel se va juca.

”Eu cred că tot Lazio se va califica. Are un joc foarte, foarte rapid şi o posesie foarte, foarte bună. Azi a avut multe ocazii şi doar imprecizia a făcut ca italienii să nu marcheze. În retur, pe Olimpico, o să fie 40.000 de fani şi va fi foarte greu pentru Steaua. Va fi un altfel de meci”, a spus Răducioiu la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

Budescu şi Gnohere, remarcaţii presei italiene după FCSB – Lazio 1-0

După meciul FCSB – Lazio 1-0, elevii lui Simone Inzaghi au ajuns la a patra înfrângere în ultimele cinci meciuri şi la a treia consecutivă. Presa italiană a remarecat momentul dificil prin care trec lazialii şi consideră că pentru a se califica trebuie să fie mult mai cinici pe Olimpico.

Partida FCSB – Lazio 1-0, din prima manşă a 16-imilor de finală ale Europa League, a fost decis de un gol marcat de Harlem Gnohere din pasa lui Constantin Budescu, cei doi fiind şi remarcaţii presei italiene. Returul este programat în 22 februarie, la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri