Steaua bagă autobaza cu Lazio. Asta e tactica lui Dică!

FCSB-Lazio, Dica

Nicolae Dică a discutat cu jucătorii săi înainte de antrenamentul de luni ce tactică vor aborda aceştia la jocul împotriva lui Lazio.

Nicolae Dică se află în faţa celui mai important meci din cariera lui de antrenor, iar tehnicianul de 37 de ani este decis să nu piardă nici în ruptul capului acest joc. "Dicanio" a discutat deja cu elevii săi în cursul zilei de luni ce tactică să abordeze în faţa formaţiei lui Ştefan Radu. Antrenorul vicecampionilor le-a transmis fotbaliştilor că mai bine este să joace la 0-0, şi să nu primească gol pe teren propriu, decât să iasă la joc şi să le dea Lazio două-trei goluri.

Antrenorul de 37 de ani al vicecampionilor preferă să se bazeze mai mult pe jocul din deplasare de pe Olimpico acolo unde este convins că Lazio va ieşi la joc, iar atacanţii Stelei vor avea şanse mult mai mari să marcheze pe contraatac. Dar în mod sigur elevii lui Dică vor face tot posibilul să înscrie şi pe Naţional Arena, iar Alibec este aşteptat de Gigi Becali să facă un meci mare.

Steliştii vor avea primă 20.000 de euro!

Patronul roş-albaştrilor Gigi Becali a decis să îi motiveze şi el pe jucătorii Stelei înainte de jocul de pe teren propriu cu Lazio Roma.  Acesta a vorbit cu jucătorii înaintea confruntării cu italienii şi le-a promis o primă de 20.000 de euro în caz de calificare. Iniţial, finanţatorul Stelei oferise 10.000 de euro, însa fotbaliştii au considerat că suma este prea mică.

 "Au mârâit când le-am zis că le dau câte 10.000 pentru calificarea cu Lazio. Le-am zis: <Bine, mă, atunci vă dau 20.000 euro>, dar vreau să văd că muriţi pe teren. Vreau să văd că alergaţi din primul minut până în ultimul minut. Dacă ne vom califica o să fie bine pentru toată lumea", a dezvăluit patronul vicecampionilor după ce şi-a vizitat jucătorii în cantonament.