Steaua bagă autobaza cu Lazio. Asta e tactica lui Dică!

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
13/02/2018, 16:14
Steaua bagă autobaza cu Lazio. Asta e tactica lui Dică!

Nicolae Dică se află în faţa celui mai important meci din cariera lui de antrenor, iar tehnicianul de 37 de ani este decis să nu piardă nici în ruptul capului acest joc. “Dicanio” a discutat deja cu elevii săi în cursul zilei de luni ce tactică să abordeze în faţa formaţiei lui Ştefan Radu. Antrenorul vicecampionilor le-a transmis fotbaliştilor că mai bine este să joace la 0-0, şi să nu primească gol pe teren propriu, decât să iasă la joc şi să le dea Lazio două-trei goluri.

Antrenorul de 37 de ani al vicecampionilor preferă să se bazeze mai mult pe jocul din deplasare de pe Olimpico acolo unde este convins că Lazio va ieşi la joc, iar atacanţii Stelei vor avea şanse mult mai mari să marcheze pe contraatac. Dar în mod sigur elevii lui Dică vor face tot posibilul să înscrie şi pe Naţional Arena, iar Alibec este aşteptat de Gigi Becali să facă un meci mare.

Steliştii vor avea primă 20.000 de euro!

Patronul roş-albaştrilor Gigi Becali a decis să îi motiveze şi el pe jucătorii Stelei înainte de jocul de pe teren propriu cu Lazio Roma.  Acesta a vorbit cu jucătorii înaintea confruntării cu italienii şi le-a promis o primă de 20.000 de euro în caz de calificare. Iniţial, finanţatorul Stelei oferise 10.000 de euro, însa fotbaliştii au considerat că suma este prea mică.

 “Au mârâit când le-am zis că le dau câte 10.000 pentru calificarea cu Lazio. Le-am zis: , dar vreau să văd că muriţi pe teren. Vreau să văd că alergaţi din primul minut până în ultimul minut. Dacă ne vom califica o să fie bine pentru toată lumea”, a dezvăluit patronul vicecampionilor după ce şi-a vizitat jucătorii în cantonament.

Ştirea MOMENTULUI

FCSB nu este interesată de Zahovic! “Nu se pune problema unei oferte”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.