Felipe Anderson, oaia neagră a lazialilor! A ratat avionul care i-a adus pe italieni în România

fcsb-lazio, felipe anderson, bucuresti, intarziere, europa league

FCSB a fost foarte aproape să scape de unul dintre cei mai importanţi jucători ai formaţiei Lazio Roma înaintea meciului din prima manşă a 16-imilor de finală ale Europa League.

Mijlocaşul brazilian Felipe Anderson a ratat plecarea cu restul lotului lazial spre Bucureşti, deoarece şi-a pierdut paşaportul şi a fost oprit pe aeroportul Fiumicino, a anunţat site-ul de casă al formaţiei italiene, lalaziosiamonoi.it.

”Lazio a făcut salturi mortale pentru a-i face rost urgent de documentele necesare pentru a prinde meciul şi Felipe Anderson a ajuns mai târziu în România, cu o cursă de linie, la ora 22:00”, a scris site-ul italian.

Felipe Anderson va fi rezervă în FCSB - Lazio

Simone Inzaghi nu-l va folosit titular pe Felipe Anderson în meciul FCSB - Lazio. Tehnicianul italienilor l-a reprit de curând în lot pe brazilian, după ce au fost aproape de a se lua la bătaie după o partidă jucată în Serie A.

Şi fundaşul român Ştefan Radu este anunţat rezervă la partida din această seară. Meciul FCSB - Lazio, din prima manşă a 16-imilor de finală ale Europa League se va disputa pe Arena Naţională, de la ora 22:05