Felipe Anderson, oaia neagră a lazialilor! A ratat avionul care i-a adus pe italieni în România

Vicentiu Dinescu   
in FCSB
15/02/2018, 12:29
Felipe Anderson, oaia neagră a lazialilor! A ratat avionul care i-a adus pe italieni în România

Mijlocaşul brazilian Felipe Anderson a ratat plecarea cu restul lotului lazial spre Bucureşti, deoarece şi-a pierdut paşaportul şi a fost oprit pe aeroportul Fiumicino, a anunţat site-ul de casă al formaţiei italiene, lalaziosiamonoi.it.

”Lazio a făcut salturi mortale pentru a-i face rost urgent de documentele necesare pentru a prinde meciul şi Felipe Anderson a ajuns mai târziu în România, cu o cursă de linie, la ora 22:00”, a scris site-ul italian.

Felipe Anderson va fi rezervă în FCSB – Lazio

Simone Inzaghi nu-l va folosit titular pe Felipe Anderson în meciul FCSB – Lazio. Tehnicianul italienilor l-a reprit de curând în lot pe brazilian, după ce au fost aproape de a se lua la bătaie după o partidă jucată în Serie A.

Şi fundaşul român Ştefan Radu este anunţat rezervă la partida din această seară. Meciul FCSB – Lazio, din prima manşă a 16-imilor de finală ale Europa League se va disputa pe Arena Naţională, de la ora 22:05

Ştirea MOMENTULUI

“Perlele” FCSB care se vor vinde pe zeci de milioane! Anunţul patronului

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.