Foto. Fanii "câinilor" le dau emoţii rivalilor! "DDB"-episodul 2?

fcsb-lazio, europa league, dinamo

FCSB - Lazio se joacă joi, de la ora 22:05, în 16-imile Europa League. Fanii dinamoviştii le dau emoţii steliştilor înaintea meciului.

FCSB se pregăteşte de meciul cu Lazio, din 16-imile Europa League. Vicecampioana României speră să reuşească un rezultat pozitiv care să le dea speranţe pentru partida retur de pe "Olimpico".

Înaintea meciului, suporterii dinamovişti se joacă cu minţile steliştilor şi au postat o imagine care le va da fiori reci rivalilor. Pe pagina de Facebook a unei dintre facţiunile PCH a apărut o fotografie cu mai multe bilete la meciul FCSB - Lazio. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

"Câinii" râd înainte de FCSB - Lazio

"Nu pregătim nimic. Să fie pace în lume! Nu armelor nucleare!", a fost mesajul care a însoţit fotografia. În trecut, fanii dinamovişti i-au tot ameninţat pe steliştii cu o nouă coregrafie-farsă, la fel ca la meciul cu Manchester City.

În vara anului 2016, fanii stelişti au fost păcăliţi să afişeze un mesaj pe întreaga Tribună a 2-a a Arenei Naţionale. Farsa fanilor dinamovişti a făcut înconjurul lumii, apărând în toate ziarele importante de sport.