Foto. Fanii “câinilor” le dau emoţii rivalilor! “DDB”-episodul 2?

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
15/02/2018, 18:42
Foto. Fanii “câinilor” le dau emoţii rivalilor! “DDB”-episodul 2? GALERIE FOTO

FCSB se pregăteşte de meciul cu Lazio, din 16-imile Europa League. Vicecampioana României speră să reuşească un rezultat pozitiv care să le dea speranţe pentru partida retur de pe “Olimpico”.

Înaintea meciului, suporterii dinamovişti se joacă cu minţile steliştilor şi au postat o imagine care le va da fiori reci rivalilor. Pe pagina de Facebook a unei dintre facţiunile PCH a apărut o fotografie cu mai multe bilete la meciul FCSB – Lazio. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

“Câinii” râd înainte de FCSB – Lazio

Nu pregătim nimic. Să fie pace în lume! Nu armelor nucleare!”, a fost mesajul care a însoţit fotografia. În trecut, fanii dinamovişti i-au tot ameninţat pe steliştii cu o nouă coregrafie-farsă, la fel ca la meciul cu Manchester City.

În vara anului 2016, fanii stelişti au fost păcăliţi să afişeze un mesaj pe întreaga Tribună a 2-a a Arenei Naţionale. Farsa fanilor dinamovişti a făcut înconjurul lumii, apărând în toate ziarele importante de sport.

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.