Ţucudean îşi pune steliştii în cap: “Joi sunt fan Lazio!”

Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
12/02/2018, 13:18
Ţucudean îşi pune steliştii în cap: “Joi sunt fan Lazio!” GALERIE FOTO

Joi, la Bucureşti se vor afla în tribunele Arenei Naţionale destul de mulţi susţinători ai echipei italiene Lazio Roma la meciul tur din cadrul 16-imilor de finală ale Europa League, împotriva celor de la FCSB. Iar alţii, vor ţine pumnii echipei pregătite de Simone Inzaghi din faţa televizoarelor, deşi şi pentru tifosi obiectivul primordial rămâne clasarea pe un loc între primele patru în Serie A, care ar aduce calificarea în viitoarea ediţie a Champions League.

Unul dintre cei care nu se vor afla pe stadion, dar care va susţine Lazio, este vârful de atac al lui CFR Cluj, George Ţucudean. Arădeanul, care a mai trecut pe la Dinamo, FCSB şi Viitorul, a declarat: “Vreau să îi urez mult succes lui Ştefan Radu şi  dacă spun asta este evident că joi seară voi fi suporterul lui Lazio”

FCSB – Lazio. Inzaghi pune accent pe campionat

Echipa romană străbate o perioadă de criză, înregistrând trei eşecuri consecutive în ultimele trei etape, ceea ce a făcut ca Lazio să cadă de pe locul 3 tocmai pe poziţia a cincea, prima în afara grupului de Champions League.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cum Serie A este obiectivul, Simone Inzaghi a anunţat că la Bucureşti va odihni o parte dintre titulari, dar speră ca jucătorii pe care îi va trimite pe teren să demonstreze că au înţeles şansa pe care o au şi vor da totul pentru un rezultat care să deschidă poarta spre calificare la jocul retur, de la Roma.

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță”: „A fost cea mai dureroasă decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.