Gnohere ştie cum se poate califica FCSB! ”Sper să avem noroc”

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
15/02/2018, 11:56
Gnohere ştie cum se poate califica FCSB! ”Sper să avem noroc”

Atacantul francez ştie de ce au nevoie steliştii pentru a se impune în meciul FCSB – Lazio de pe Arena Naţională. Gnohere, care va juca primul meci oficial din 2018, consideră că între cele două formaţii nu există o diferenţă foarte mare.

”Suntem conştienţi că nu suntem favoriţi cu Lazio, dar în fotbal totul e posibil. Cine s-ar fi gândit că Grecia câştigă Campionatul European învingând Portugalia la ea acasă sau că Portugalia va câştiga Mondialul bătând Franţa la ea acasă?”, a spus Gnohere pentru GSP.

Gnohere îl va înlocui pe Alibec în meciul FCSB – Lazio

”Dacă suntem concentraţi şi ne vedem de joc, cred că putem să facem ceva important, ne putem califica. Steaua a eliminat-o pe Ajax din Europa League după 2-0 în deplasare… Nu se ştie niciodată, nu sunt diferenţe aşa de mari. Uite, cine se gândea că Napoli rămâne în Europa League şi nu merge în Champions? Că o să se califice Şahtior? Sper să avem norocul de partea noastră!”, a mărturisit atacantul francez.

Harlem Gnohere va fi titular în meciul FCSB – Lazio, din prima manşă a optimilor de finală ale Europa League, deoarece Denis Alibec are o problemă medicală. ”Bizonul” va juca primul meci oficial din 2018, după ce a fost suspendat trei meciuri în Liga 1 Betano.

Ştirea MOMENTULUI

Eden Hazard s-a înţeles cu Real Madrid! Cât plătesc spaniolii

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.