Gnohere ştie cum se poate califica FCSB! ”Sper să avem noroc”

fcsb-lazio, harlem gnohere, calificare, europa league

Patronul Gigi Becali a anunţat că Harlem Gnohere va fi titular în partida din această seară cu Lazio Roma, din prima manşă a optimilor de finală ale Europa League.

Atacantul francez ştie de ce au nevoie steliştii pentru a se impune în meciul FCSB - Lazio de pe Arena Naţională. Gnohere, care va juca primul meci oficial din 2018, consideră că între cele două formaţii nu există o diferenţă foarte mare.

”Suntem conştienţi că nu suntem favoriţi cu Lazio, dar în fotbal totul e posibil. Cine s-ar fi gândit că Grecia câştigă Campionatul European învingând Portugalia la ea acasă sau că Portugalia va câştiga Mondialul bătând Franţa la ea acasă?”, a spus Gnohere pentru GSP.

Gnohere îl va înlocui pe Alibec în meciul FCSB - Lazio

”Dacă suntem concentraţi şi ne vedem de joc, cred că putem să facem ceva important, ne putem califica. Steaua a eliminat-o pe Ajax din Europa League după 2-0 în deplasare... Nu se ştie niciodată, nu sunt diferenţe aşa de mari. Uite, cine se gândea că Napoli rămâne în Europa League şi nu merge în Champions? Că o să se califice Şahtior? Sper să avem norocul de partea noastră!”, a mărturisit atacantul francez.

Harlem Gnohere va fi titular în meciul FCSB - Lazio, din prima manşă a optimilor de finală ale Europa League, deoarece Denis Alibec are o problemă medicală. ”Bizonul” va juca primul meci oficial din 2018, după ce a fost suspendat trei meciuri în Liga 1 Betano.