Hagi ştie cum se poate califica FCSB! ”Regele” avertizează Lazio

fcsb-lazio, gheorghe hagi, avertisment, europa league

Gheorghe Hagi a prefaţat în presa italiană meciul FCSB - Lazio, din prima manşă a 16-imilor de finală ale Europa League.

”Regele” a vorbit în Corriere dello Sport şi i-a avertizat pe italieni că îi aşteaptă un meci greu pe Arena Naţională şi a dezvăluit cum poate FCSB să se califice în faza următoarea din Europa League.

”Steaua are o experienţă foarte mare în cupele europene aşa că nu va fi un meci uşor pentru Lazio. Cred că Steaua se poate califica din această dublă manşă, dar nu trebuie facă niciun pas greşit. Dacă va prinde o zi bună, va fi greu de oprit. Lazio nu trebuie să subestimeze Steaua”, a spus Hagi înainte de FCSB - Lazio.

Hagi l-a lăudat pe Ştefan Radu îaninte de FCSB - Lazio

Hagi a lăudat politica clubului Lazio: ”Ţinând cont de bugetul redus pe care îl are Lazio în ultimii ani, cred că fac o treabă extraordinară şi se prezintă mult peste aşteptări. Immobile este un atacant excelent şi în echipă sunt şi mulţi jucători tineri de valoare. Lazio are în faţa un viitor foarte frumos. Ştefan Radu este un jucător mare. Îmi pare rău însă că n-a mai jucat pentru România”.

”Regele” nu a ocolit nici subiectul legat de fiul său Ianis Hagi, care nu s-a impus la Fiorentina: ”Ianis a fost considerat unul dintre cei mai buni 100 de tineri jucători din lume. A stat şi a aşteptat timp de un an şi jumătate la Fiorentina. Nu e adevărat că nu a avut răbdare aşa cum a spus Pioli. Sunt foarte dezamăgit că Fiorentina nu i-a dat nicio şansă”.

Partida FCSB - Lazio se va disputa în această seară, de la ora 22:05, pe Arena Naţională. Meciul retur este programat săptămâna viitoare, pe Stadio Olimpico din Roma, de la ora 20:00.