O avere dacă elimină Lazio: “Au mârâit şi le-am dat mai mult”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
15/02/2018, 18:27
O avere dacă elimină Lazio: “Au mârâit şi le-am dat mai mult”

Gigi Becali este convins că eliminarea italienilor ar fi o reţetă financiară excelentă pentru FCSB, motiv pentru care a decis să le ofere şi jucătorilor o recompensă pe măsură, după o serie de negocieri în care a fost foarte maleabil.

“Cu Lazio am zis că că le dau câte 10.000 de euro, dar au mârâit. Au zis că nu le convine, aşa că i-am întrebat cât vor ei. Au zis că vor să le dau 20.000 şi am acceptat”, a povestit Gigi Becali la o televiziune de sport.

Becali a mai anunţat că duminică se pun în vânzare biletele pentru FCSB – Lazio şi a explicat de ce este foarte important un succes contra italienilor: “Dacă ne calificăm cu Lazio, aproape 2 milioane, şi mai creşte şi Coman, Tănase cu 3,5, 9, 25,30 de milioane. Acolo e nebunie. Kane, 336 de milioane. Noi putem să ajungem în lumea aia”.

La meciul cu Lazio revin şi Alibec şi Gnohere, iar Becali a explicat unde crede el că s-a făcut diferenţa între cei doi în prima parte a campionatului: “La Alibec, comportamentul îl face să nu joace. Dacă eşti narcisist şi zici că dai gol că ai valoare, iar colegul dă din nimereală, îţi arată Dumnezeu că el dă din nimereală multe şi tu nu dai deloc”.

FCSB – Lazio, în 16-imile Ligii Europa, se joacă joi, 15 februarie, pe Arena Naţională, de la ora 22:05, iar returul este programat o săptămână mai târziu la Roma.

Ştirea MOMENTULUI

Hagi şi-a avertizat jucătorii înainte de Viitorul-Racing Luxemburg! “Nu este nimic câştigat”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.